Lördag

Idag var det då meningen att jag skulle följa med mormor och morfar till min morbrors nya hus. Men när mamma väckte mig så var jag väldigt trött och mina halsmandlar gjorde ont som vanligt. Så jag struntade i det. Låg kvar i sängen ett tag och sen så gick jag upp. Gjorde iordning en Smoothie med jordgubbar och hallon. Den var riktig god, lite sur bara eftersom att jag inte tillsatte något socker som jag vanligtvis brukar göra. Sen så klädde jag på mig och följde med mamma till nynäs. Köpte en svart klänning som var gullig och satt jätte bra. Kommer nog en bild på den någon dag.
Sen så åkte vi till kvantum handlade lite där och sen bar det hemåt. Hemma så gick jag till mormor och morfar, hjälpte till att tvättahusbilen och så. Sedan så gick jag hem och började att läsa i boken igen. Den var inte lika bra idag iallafall inte det jag läste. Jag ska förklara varför så att ni fattar. Men vi säger att kapitlet var 6 sidor då var sida 1 en del och sida 2 en annan del. Och sida tre var fortsättning på sida ett och sida fyra fortsättning på sida två. Hoppas att ni fattar.
Läste lite om vad hon tyckte om vissa saker och så flyttar Will, vilket gör henne deprimerad. Och så gifter hennes moster sig med ..... Säger inte vem det är för då blir det inte roligt för er att läsa. Men det gör henne väldigt läsen.
Aja, det här får räcka för idag, ska kolla till grillen nu^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0