Måndag

Dagen har spenderats i skolan,  tiden försvann väldigt fort även fast att vi hade sex lektioner. Fick äntligen träffa alla underbara människor som jag verkligen saknat. Ibland när jag ligger hemma i flera dagar så önskar jag verkligen att jag kunde vara i skolan fast att jag inte kan gå. Aja, vi hade hemkunskap idag och det var meningen att jag, Julia och Izabela skulle göra en vegetarisk lasange med Spenat och tomat sås. Blev lite för mycket tomatsås och för lite lasange plattor. Men det smakade inte så farligt. Och till det fick vi dricka PÅSKMUST. Det är rekord, vi brukar annars bara få dricka juice eller vatten. Oftast vatten. Aja, nästa gång ska vi göra pannkakor med banan i, det kommer säkert bli jätte gott^^ Eller det hoppas jag iallafall, pannkakor är gott (a) Fast bananen kanske förstör smaken? Jag har ätit det nån gång förut tror jag, men minns inte riktigt vad jag tyckte om det. Tror att det var gott.
Idag satt jag på So:n och lyssnade på Ich bin nicht ich av Tokio Hotel och drömde mig tillbaka till 2006 då jag började att lyssna på det underbara bandet. Seriöst jag längtar tillbaka, allt var så perfekt då. Det gick bra för killarna, dom skapade musik och var glada över det hela. Nu verkar det mer som om dom skapar musiken för att vissa fans kräver det. Killarna kommer snart gå in i väggen det känner jag på mig. Det här med allt folk som följer efter dom hela tiden och skriver skit om dom kommer att förstöra killarna. Fattar dom inte att Bill, Tom, Georg och Gustav faktiskt har ett liv utanför bandet? Dom är ju helt normala killar som bara råkar vara extremt bra på musik. Dom har ett liv precis som alla andra i deras ålder och borde få göra "normala" saker utan att folk kommer och förstör. Fattar att killarna kanske inte har sånn stor lust att fortsätta om det håller på så som det gör. Jag skulle inte ha klarat av det iallafall.
Imorgon blir det att åka till Långbro och kolla på hjälpcentralen, sedan blir det till Olmed och hämta ut skenorna. Sen så ska jag, mamma och pappa springa runt i stockholm hela dagen ända fram till 15:00 då vi måste åka till Karolinska för jag ska BADA. Det har jag också längtat efter. Har varit sjuk och sedan har det varit lov. Så nu ska det badas och den nya bikinin ska provas. Hoppas att den sitter bra, underdelen sitter som den ska. Och det gör överdelen också, fast sen vet jag inte hur den sitter efter allt hopp och skoj på vattengympan. Låter som värsta gammlingen som gillar vattengympa, men vi har verkligen roligt. Vi är runt åtta tjejer varje gång, en kille då och då och vi har musik på högsta volym och bara ja gympar. Kallas det så?
Nej, nu ska jag ta och se på Tv och fortsätta att rolla med Elinh igen^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0