Grönan och Stockholm med sötaste Sofia

Tänkte slänga ihop ett litet inlägg om mina två dagar med Sofia och Malin, för Malin var faktiskt med på Grönan.
Jag kan faktiskt vara duktig och ta allt i ordning, i  fredags så var vi på grönan, alltså Gröna Lund. Jag, Andreas och mamma åkte in dit med Malins familj. Där var vi i typ en och en halv timme innan Sofia kom, fyfan vad jag var nervös, för det första så skulle jag inte se när hon kom för jag hade inga glasögon eller linser på mig, sen så ja, var jag väldigt nervös. Men sen så träffade vi Sofia där vid ingången och sen så rullade allt på, vi skrattade och flamsade oss och tiden försvann på en gång. Sofia tvingade upp mig i Insane, bara för att jag tvingade henne att åka Blå tåget, jag har åkt den en gång tidigare med Denise, men den snurrade mer den här gången, men det var roligt. Som sagt timmarna på grönan försvann rätt så snabbt och det var riktigt jobbigt att faktiskt skiljas åt där på grönan, för jag var så dum och inte tänkte på att vi skulle träffas dagen efter på stan.

Så nu är det dags att berätta om dagen på Stockholm, jag åkte in till stan, träffade Sofia vid Plattan eftersom att det var det enda stället hon tydligen hittade till, fråga mig inte varför :P. Dagen började med att vi gick längs drottninggatan, mot Bengans, vi gick in på Bengans kollade på Gustavs lilla fläck på golvet och sen så gick vi upp till Gallerian, gick i deras affärer och sen så gick vi in på NK, och kom ganska så snabbt på att vi verkligen inte passade in där, men ja vi gick där, lyckades tappa bort oss ett par gånger och fastnade sen en stund och kollade på en Modeshow, för någonting som såg ut som blandningar mellan bröllops och begravningsklänningar. Vi snackade lite bröllop och kom fram till att det var långt kvar tills man behöver tänka på sånt, sen så gick vi lite överallt, kom in i Gallerian typ tre gånger kanske. Hur mycket vi gick behöver vi inte nämna här för det var jävligt långt iallafall, mina leder mår piss idag, men det är det värt. Men ja, när vi gick där på stan så började vi att diskutera Tokio Hotel, kom fram till ja massa roliga saker. Det där med toalett dörren kommer jag aldrig att glömma, alltså vad vi skrattade.

Nu tänker jag slänga in lite bilder på oss, klicka på dom så blir dom större:
 <-- Sofia och jag efter kärlekstunneln.

 <-- Jag när vi åker radiobilar, undra hur många gånger vi åkte?

 <-- Sofia åker radiobil

 <-- Sofia ^^

 <-- Malin och Sofia är allmänt söta^^

 <-- Precis efter Insane, jag och Sofia

 <-- Sofia och våran rosa Sockervadd

 <-- Låt bilden tala för sig själv (a)

Det var nog alla bilder jag har för tillfället, kanske kommer upp mer senare men ja.
TACK för två otroliga dagar Sofia!


En regning fredag

Idag så händer det mycket, ska försöka att se om jag kan hänga med. Först så ska jag och Lisa vara avprickare för alla sexor som ska gå runt Muskan, eller ja hela skolan ska gå. Förutom jag och Lisa och några lärare, för ja, min fot klarar inte av det. Får se om jag ens klarar av att gå till skolan, vilket är en KILOMETER! Sen efter det så måste jag hem, göra mig iordning och sen så sätta mig på tåget intill Stockholm, sen ta bussen till Grönalund, den resan kommer ta en hel timme. Inte roligt. Men sen på grönan så ska jag träffa den här lilla saken som har kommit ner från Piteå  Roligt ska det bli^^ Men det finns en risk att jag kanske typ dör, för hon tycker att jag ska åka Fritt Fall, och ni som känner mig vet hur jävla höjdrädd jag är, så det kommer inte gå (a) Men ja, vet inte ens hur mycket jag klarar av att gå på Grönan, kanske ingenting. Isånnafall blir det tråkigt, men ja vi får se. Får väl knappra värktabletter när jag är där eller något.

God morgon (:

Snart ska jag sticka till skolan, vi börjar nio och det känns bättre att vara där iallafall några minuter innan vi börjar. Huvudet värker så jag får se hur länge jag orkar vara där, men jag ska nog klara mig tills tio över ett, för då slutar jag och får äntligen gå hem xP Och nej det här är inte vårat riktiga schema som vi går på utan vi har uppstartsveckor, pågrund av att schemat inte är klart för sjätte året i rad. Ingen bra skola alltså. Längtar tills nästa år för då är det gymasiumet som gäller, jippie! Fast jag vet inte vad jag ska gå än, men det löser sig väl antar jag. Nej, nu ska jag fläta klart min hår och sen ge mig ut i regnet. Det vräcker ner regn så jag får ta paraplyt, det rosa gulliga paraplyet. Som gör så att man själv också blir rosa.

Skolan^^

Sitter i skolan just nu, vi har Teknik med OP, väldigt roligt. Verkligen *ironi*. Men skitsamma, man överlever alltid. Snart slutar vi iallafall och då ska jag hem och förhoppningsvis få vara lite social med Elinh, hoppas på att hennes internet inte hänger sig igen! Tycker faktiskt synd om henne, det verkar inte funka alls. aja, nu ska jag störa Lisa lite grann, för hon är inte klar. <----- Jag och Lisa som har tråkigt i korridoren


...

Glöm det som jag sa igår om att inget skulle hända! För det stämmer inte, något hände faktiskt igår,  fast det var inget roligt precis. Jag fick en allergisk reaktion på mina mediciner, så vi var tvungna att åka till Solna, till Karolinska klockan kvart över tio eller något, jätte kul, not. Fick massa mediciner och sen fick jag åka hem, därför blev det ingen skola.

Hemma (:

Hemma ifrån skolan nu, kunde inte blogga i skolan pågrund av att jag inte kom in på internet, kunde inte koden. Men OP lovade att hjälpa mig imorgon med det så då ska det bloggas (: Dagen flöt på bra, på matten gjorde vi ett PROV! Ett matte prov första matte lektionen är inte popurlärt, fast Jan verkar vara rätt så okej. Sen var det SO, vi lyssnade på Jörgens babbel, alltså en tråkigare lärare finns det inte, han är så seg, sen var det NO det var ganska roligt, sen var det lunch och då var det äcklig Pasta med köttfärsås, sen var det Svenska och då pratade vi Prao, ush jag har ingen lust att praoa. Dock så är det efter alla sjukhusbesök, som jag inte ser fram emot.
Kanske skriver senare ikväll om något händer, men inget händer här i lilla Ösmo.

Kort inlägg

Ska till skolan snart, eller ja om bara några minuter, borde sitta i hallen just nu och sätta på mig skorna, det tar en stund. Men jag tänkte var duktig och skriva lite snabbt här. Men hinner inte mera (: Så vi får se om jag skriver något mer i skolan, har datorn med mig till skolan^^ Ska se hur det går, om jag kommer upp på internet eller..

Skol ångest?

Skolan börjar snart, mer exakt på Onsdag. Visst vi går bara två timmar då? Men jag vill inte dit, jag orkar inte med skolan. Först så är det all jävla stress som kommer, jag är ju knappt där, eller jag var där knappt i åttan. Nej, jag skolkade inte utan det var för att mina leder var så förjävliga. Tvingade mig att gå vissa dagar, men vad jag gjorde jag då? Satt där som en idiot och kunde knappt ta mig ifrån klassrummen. Snacka om att jag grät förra året, över att jag var rädd över att inte bli godkänd i något. Dock så lyckades jag, blev godkänd i alla ämnen, över det till och med en hel VG:n blev det, men vad jag fick kämpa. Herregud satt upp hela nätter vissa gånger, bara för att bli klar med sakerna. Satt där och skrev med bara tummarna då det var som värst, och hur lätt var det? Inte lätt iallafall. Självklart så har folk mage till att säga "Men varför pluggar du inte när du är hemma då? Istället för att bara ligga i sängen?" Men vad fan ska jag göra då man inte kan röra på fingrarna eller fötterna, man kan ju inte ens koncentera sig på att skriva för det gör så jävla ont. Får verkligen hoppas på att dom äckliga medicinerna som jag har nu börjar funka snart, för som det är just nu så verkar dom inte funka, eller ja dom håller nog ner sjukdomen. Men inte tillräckligt. Lever just nu på dom där Kortisonbehandlingarna, tack gode gud för den människa som kom på det. Dom där injectionerna är helt otroliga, kan inte säga att det är det skönaste, är dock nersövd, men smärtan efteråt. Fyfan för dom första 24 timmarna efteråt, man kan inte röra sig. Ska helst inte göra det för mycket heller. Och det värker och värker och man vet inte vart man ska vägen. Försök bara att föreställa sig att dom går in på sidan av t.ex en av dina knogar, sen så ska dom leta sig in i leden med en jävla nål och där spruta in medicinerna, försök att föreställa dig det på 24 ställen, vissa gånger måste dom sticka flera gånger för att dom inte kommer in, det är inte precis som ett blodprov i armen inte, men som sagt jag är nersövd. Tycker synd om dom som t.ex bara ska spruta ett knä, då är man vaken! Och får se allt, och ja, nej det vill jag inte vara med om..

Alltså jag är tvungen att skriva av mig ibland, så det fick bli här.

Hiss eller diss?En liten fråga till er som läser, Bills piercing i vänstra bröstvårta är det en Hiss eller Diss?
Själv så tycker jag att det är emh Hiss (A) det passar faktiskt Bill

Nu?

Nu borde du kunna se den Sofia... Eller?Tack

Tack så mycket underbara Sofia för den nya headern, som jag tyvärr inte ser på min cp, dator men den kommer väl upp snart hoppas jag <3

Ny header!

Nu är headern bytt (A)

Kram Sofia! (www.Sofiaali.blogg.se)

RSS 2.0