Fredag^^

Idag så har jag gjort massa saker^^ Eller jag har badat med Denise, åkt moppe, eller ja åkt med Denise på moppen, jag har inte kört. Är förliten för sånt (a) Kollat på Film med Denise och sen så har jag varit hos mormor. Massa saker alltså.
Jag och Denise badade i Muskan, åkte bort till norra delen eftersom att det oftast är mindre folk där, men det var faktiskt ganska så mycket folk där. Men vattnet var varmt och skönt och man kunde ligga i hur länge som helst, fast Denise började frysa efter en kvart eller något sånt så då gick vi upp, låg i solen i några minuter och sen så åt vi upp pannkakorna som vi hade med oss. Gott var det. Sen så åkte vi hem och hämtade pengar, lämnade av sakerna, och åkte och handlade mjukglass på Kiosken. Min första mjukglass för i år var det! Duktiga jag har glömt bort att äta glass. Sen så kollade vi på Festival, som jag nu har sett tusen miljarder gånger typ. Men filmen blev typ dubbelt så lång eftersom att det ringde folk hela tiden, så då var tvungna att pausa. Så istället för 1,5 timmar som den egentligen var så blev det typ 3 timmar som vi satt i vardagsrummet och såg på den. Sen så åkte Denise hem och jag gick hem till mormor och åt mat eftersom att mamma och pappa är på Ullared och handlar stekpanna och byxor till min bror xP Påtal om min bror så är han fan snart längre än mig! Och han är 11, det är fan inte klokt. Jag är liksom 167, inte så kort ändå, men han växer väl om mig när som helst typ. Och smal är den lilla saken också. Aja, maten hos mormor var jätte god, sen så spelade vi 500 och morfar vann som vanligt. Han vinner alltid! Och ja efter det så satte jag mig här.
Förresten så finns det en ö här som heter KajsaArsle. Det tyckte jag var ett konstigt namn på en ö, fast jag bor ju på snorresväg så jag antar att det inte är så konstigt.

Nicksta

Var på Nicksta idag med folket, roligt som vanligt, blev bara lite bad, sprang ner i vattnet och dopade oss sen så var det dags att springa upp och lägga sig i den varma solen. För det var äckligt kallt i vattnet, vi badade liksom in havet, alltså så var det kallt. Längtar verkligen tills Rhodos då  man kan bada i havet utan att tappa kännseln i benen. Aja, efter Nicksta så blev det att lägga sig ner i sängen, mina fotleder gillar verkligen inte att gå i sand >< Nu dunkar det i dom precis som det gör då man just skurit sig i fingertoppen, fast tusen gånger värre. Så imorgon blir det inget Ullared, fast ja det finns inget där egentligen att göra, men det är ju roligt att åka bil i 10 timmar sammanlagt, Not (a) Men ja får se vad som händer istället, vill se My Bloody Valentine 3D imorgon, men jag vet inte om det finns någon som vill se den med mig. Fast jag kanske inte kan gå i stan, skit samma jag ska dit om någon kan åka dit med mig imorgon! Jag är envis förstår ni, och tänker inte liiite smärta hindra mig att göra vad jag vill. Haha, okej det där lät verkligen inte som om det kom från mig. Men skit samma, nu ska jag fortsätta att kolla på NCIS, kollade förut på Fringe en riktigt bra serie, såg hela förra säsongen också så det är en till serie jag följer.

Nu ska jag försöka att börja blogga mera!^^

Sommar!

Jag suger på att blogga jag vet, men jag har verkligen inget intressant att skriva om. Förutom att jag är jävligt ont i mina leder, som vanligt alltså. Fick en tid  till sjukhuset dagen efter jag kommer hem från Rhodos, snacka om att jag kommer vara död den dagen. Men skit samma, då kanske jag får något bättre än dom här äckel cellgifterna som jag tar just nu, visst dom kanske hjälper liite grann men biverkningarna dagen efter är hemska. Kan knappt stå upp utan att vara nära på att spy >< Ush för dom.. Och den där Naproxen som dom tycker att jag ska ta funkar nästan sämre än Ipren, det är ju fan samma sak typ >< fast man måste få det receptbelagt..
Haha, förlåt mig för det här inlägget men jag behövde klaga liite grann (a)

Elinh

 Bara för att den här söta saken ringde och väckte mig imorse, med sitt "Hej, ska inte du till skolan snart?" Så det här är min hämnd (a) Mohahaaahan

Svenska..

Sitter i svenskasalen och skriver, som alltid. Vet inte varför jag har laddat upp något mer inlägg sen sist jag skrev, men det har bara inte blivit av. Och ja, nu när vi har svenska och jag är klar då kan man alltid passa på att blogga lite om mitt helt ointressanta liv. På onsdag så börjar "Hälsloveckan" som innehåller, brännbollsturnering, idrottsdag, mopedutbildning, och massa skit som jag inte kan vara med på. Det är SYND om mig.. Haha, nej men jag får väl vara glad att jag slipper spela brännboll i den här värmen, seriöst det är så varmt så att man kan dö. Förresten så tycker jag att man ska skita i hälsoveckan och bara sluta skolan, för jag vill ha sommarlov. Förresten så kanske jag slipper brännbollen kom jag på nu *Smart*. Ska ju förhoppningsvis göra en MR på min vänstrafot den här veckan, eftersom att den inte vill förstå att den ska bli frisk efter alla konstiga mediciner den fått,  sen så ska ju ryggen och nacken också röntgas. För den är inte heller snäll mot mig.
Förresten så saknar jag Maximilian så att jag kan spy >< Förresten så vill jag till Göteborg på Torsdag, vet inte hur jag ska komma dit men ja, jag vil jag vill jag vill *låta som en treåring som vill ha godis* Fattar inte riktigt att det har nästan ett år sen ja, sen Jonathan dog. Vid den här tiden förra året då satt jag på sjukhuset tror jag, och lyssnade på Jontes skoj om döden. Seriöst jag har aldrig träffat någon annan människa som såg på döden på det sättet. "Jag dör inte, jag blir bara frisk.." det varså han sa, om och om igen. Aja, nu ska jag vara lite social med emh. .Med mig själv tror jag.. För alla andra är så duktiga och gör klart den svenska som jag redan gjort.
Jag lovar att börja blogga mera om emh, om ni börjar att komentera (a)

RSS 2.0