Torsdag nummer 19!

Sitter i svenska salen och tråkar. Lisa är äntligen tillbaka efter sin lilla olycka. Vi sitter mitt bland killarna eftersom att internet inte funkar som det ska, så vi är tvungna att lyssna på deras prat om datorer och Lan. Seriöst har dom inget bättre att prata om? Dom har typ mognads grad -0. Lisa säger att hennes lilla kusin Harry som är ett halvår gammal är mer mogen. Det stämmer säkert.
Haha, nu bråkar killarna om en penna. Skriver kanske mer ikväll.

Måndag

Jag vet att jag suger på att blogga, men nu kommer ett inlägg iallafall. Sitter i skolan och tråkar, ska skriva en Dagbok om vad jag tror ska hända i sommar typ. Inte roligt alls, men jag står ut med det. Man måste ju skriva om man ska få bra betyg^^  Filippa sitter här bredvid mig och typ berättar om när jag tappade kjolen och det hamnade på youtube, vilket inte alls är sant. Hon bara hittar på hela tiden. Pratar i nattmössan. Nej, det där skrev jag bara för att hon sitter här bredvid mig och slav skriver med blyerstpenna. Haha, är glad över att jag har reumatism just nu (a) Får sitta vid datorn istället för att skriva med penna, jätte bra verkligen. Dock så krånglar skolans internet så nu har jag fått flytta på mig och datorn + Filippa,  TRE hela gånger. Snacka om I-lands problem. Och sen så fick jag Gustaf att klättra på bordet och ta ner sladdar till mig, men dom sladdarna fungerade inte. Fast jag fick honom inte att hänga tillbaka sladdarna i taket. Så nu ser det ut som om det hänger trådar ur taket. Efter skolan idag blir det Tandläkaren och sedan så måste jag och familjen göra nya pass eftersom att våra går ut snart. Och vi ska åka utomlands i sommar, men landet är ännu okänt. Hoppas på att vi inte ska till Creta igen, för den ön kan jag utantill.
Aja, om nu Elinh skulle läsa detta så kan jag ju säga att jag kommer in lite snabbt efter tandläkaren och syns vi inte då så är jag väl hemma runt åtta eller något sånnt.
Nu ska jag fortsätta att skriva och göra OP glad^^ Kanske höja betyget också (a) Nej, det kommer jag inte kunna göra. Men aja, lovar att jag ska bli bättre att upptatera..

RSS 2.0