..

Jag måste erkänna att jag just nu känner mig jävligt töntig, men jag sitter på Spotify och lyssnar på emh.. Vad ska jag kalla det, skivan heter typ Pop goes Classical. Riktigt bra faktiskt, poplåtar som blivit till orkester musik. Ingen sång utan bara instrument, jag gillar't konstigt nog.
Haha, jag vet inte varför jag skrev det här, men jag var väl tvungen xP

Godis?

Jag är sugen på Godis, tänkte bara säga det. Nej, men seriöst jag är sugen på godis. Och jag får inte äta det så jag dricker piggelin.
Idag har jag bakat kärleksrutor och hallongrottor tills imorgon, då Adde fyller 12! Han blir stor. Snart ska Adde iväg han ska ha Bowling kalas med en massa tjejer, och killar. Men mest tjejer tror jag att det är. Jag ska inte göra något idag, utan nu ska jag nog bara ta det lugnt typ, rolla lite och prata med Jen när hon ringer. Hon är nyfiken..

Cola utan kolsyra och snygga killar

Nu är det såhär att jag inte får dricka läsk, eftersom att det är kolsyra i, men eftersom att jag var sugen på cola så har jag suttit med en visp i glaset och rört om tills det inte finns någon kvar. Och nej det är inte speciellt gott men jag överlever. Bättre än saft eller vatten, jag har tröttnat på det nu. Och jag har tröttnat på kokt mat också. Men här ska det inte klagas. Dagen har spenderats i sängen och hos mormor och Morfar där vi spelade lite kort, mysigt värre. Ska tillbaka dit och baka och spela imorgon igen (: Sen nu på kvällen så har jag kollat på Idol, mina idoler är fortfarande kvar, tur det. Och sen så har jag irriterat  Jen, förlåt Jen <3.
Sen så skickade jag lite smaskiga bilder till Elinh, vissa bilder som man tyvärr inte kan visa upp här (a) (a)      Men här är ett liiitet smakprov:
Morrn Morrn

Jag vet inte vad jag ska skriva..... förutom att det är jätte skönt att vara hemma igen i sin egna säng och ja bara ta det lugnt. Slippa alla läkare och sjuksköterskor som kom in hela tiden.
Jenny kommer idag, det blir massa roligt ju. (:
Nu ska jag bädda sängen och plocka upp lite saker ifrån golvet så att det ser bra ut när hon kommer.


Hemma

Nu är jag hemma ifrån sjukhuset, äntligen, idag var jag nere på lekterapin och där träffade jag ingen mindre än SPINDELMANNEN, haha nej jag träffade Erik från Idol och Mariette (Mary-Jet stavar hon det)..
Dom sjöng för oss, och såhär lät det:


Det är filmat med min mobilkamera = Därför det dåliga ljudet + kvaliten

Söndag

Idag har jag städat hela mitt rum *stolt* Jag har till och med damsugit under sängen, och folk som känner mig vet att jag ibland råkar glömma att att göra det (A). Men nu är det gjort och jag hittade alla skolkataloger ifrån förskolan till åtta, dom var riktigt roliga att kolla i. Jag såg lite rolig ut när gick i lågstadiet tycker jag. Aja.
Imorgon kommer Linda (: Det ska bli massa roligt, hoppas att det blir lite bättre väder än vad det är idag. Förresten så släpps Tokio Hotel konsertbiljetterna imorgon, så då ska det bokas biljeter.
Nej, nu orkar jag inte skriva mera.


Blogghumör

Idag är jag på blogghumör och det kanske märks (a) och det är något som aldrig brukar hända så jag får väl blogga en massa idag, ikväll ska vi till lillkusinen som blir 13, jag kan inte tror det. Han blir tretton, det var inte alls länge sen han sprang runt med tummen i munnen. Och varför jag kallar honom för Lillkusinen är för att han är yngst, jag har bara äldre kusiner, förutom han då..
Aja, här tänker jag slänga in en till vídeo på Tokio Hotel med Automatic, Akustisk den också. Jag älskar den här versionen, den är bättre än orginalet. Och Bills Engelska är så söt när han pratar, hur många gånger säger han egentligen "eh"? Det är nog många gånger, aja, njut av ett av världens bästa band:

Neverstore (a)

Jag är en sån där nörd som följer dom band jag lyssnar på dygnet runt, kollar säkert in på Neverstore's Twitter fem gånger om dagen bara för att se om något nytt hänt. Samma sak med Tokio Hotel, fast inte på Twitter då. Och nu har ju dom underbara tre killarna ifrån Skövde gjort det igen, skrivit en helt underbar singel. En singel till Age of Hysteria som kommer i januari 2010, och den ska enligt killarna komma i något konstigt format, skivan skulle inte vara rund? Jag förstår inte riktigt vad dom menade. Men det märks väl. Måste erkänna att Neverstore är det mest trevligaste band jag träffat, dom bjuder på sig själva och pratar med sina fans. Skojar och larvar sig gör dom också.
Men här är deras nya singel, dock i Akustisk verison eftersom att jag gillar den (Kolla Oscars min när han sjunger (a) ) :


..


Träff med TH!

Sjuk..

Jag vet inte vad jag ska skriva, får skylla på att jag är sjuk. Nej, men jag tänkte faktiskt berättat lite om vad som hände igår.
Var hemma ifrån skolan, kunde knappt prata och kände mig febrig. Åkte sen till sjukan, på tonårsgruppen, vi pratade om träning och så. Lite roligt var det faktiskt. Sen så typ gjorde vi en övning i slutet som skulle hjälpa oss med att slappna av typ,  och seriöst jag trodde att jag var påväg att svimma då. För det typ slocknade för ögonen och jag blev helt yr. Men jag svimmade inte. Som tur var. Sen typ ja, åkte vi hem. Somnade i bilen påväg hem, gick in la mig ner i sängen och somnade på alla kläder på och allt. Då var väl klockan 20.00 ? Sen sov jag ända tills typ 10 idag. Och jag är fortfarande trött. Och vi som ska på klassresa och så imorgon, får hoppas att jag mår bättre då!
Nej, nu ska jag typ emh, jag vet inte. Funderar på att äta, magen skriker efter mat..


-Nu ska jag skriva lite som Elinh här, haha jag är en härmapa (a)
Men seriöst mannen på bilden är så jävla vacker så att det inte finns.

Tråkigt..


Min skiva kom idag! Happy. Eller skivor är det faktiskt, beställde dom på både tyska och engelska. Jag vet inte varför men jag tycker mer om den Engelska versionen. Det är skumt för jag har alltid gillat Bills röst på tyska, hans engelska ja, jag vet inte. Nu är det helt plötsligt helt tvärt om..
Aja, jag har massa tråkigt Elinh städar garaget och Sathi hon emh, var i någon studio tror jag att det var. Men Tojfa är iallafall lite social (: Det är bra det, för annars så skulle jag dö av utan tråkighet.

RSS 2.0