Tokio Hotel

Fyfan vad jag är lycklig, så lycklig så att jag inte kan skriva just nu. Ska nämligen träffa Tokio Hotel imorgon! Herergud, jag kan inte tro det. Hur ska jag kunna sova inatt? Och ja, imorgon? Vad ska man sätta på sig och ja.. Jag är nervös!


Måndag >.<

Alltså nu är det måndag igen, fyfan. Jag gillar inte måndagar, dom är hemska. Imorgon blir det sjukhuset typ hela dagen, inte roligt det heller. Men jag överlever nu. Och nu var det här ett väldigt onödigt inlägg, men jag har inget att skriva. För inget händer.

Tävla med NRJ!

Vill ni träffa Tokio hotel? Anmäl er då till denna tävling:
http://nrj.se/?underpage=165.30841

Svenska

Nu har vi dubbel lektion svenska igen! Men nu börjar det faktiskt bli lite roligare, jag har faktiskt börjat förstå mig på det här att skriva inom ramar. Förut så hade jag verkligen problem med att skriva om saker som redan var förbestämmda, men nu så funkar det faktiskt väldigt bra. Efter svenskan så har vi Matte, sen så är det helg! Får se vad jag gör ikväll, kanske ska till sjukhuset. Men det får vi helt enkelt se, beror på hur mina mediciner är idag.
Nu ska jag fortsätta att knarka Tokio Hotels Automaticsh. Videon är ganska lite skum men den är okej.

Alla Tokio Hotel fans kolla hit!

Nu har vi Tokio Hotel fans en chans att få följa med Kenza och träffa Tokio Hotel i Stockholm på Tisdag, gå in på den här länken och skicka dina uppgifter dit så har du chansen att vinna!
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx


Alla Tokio Hotel fans kolla hit!

Nu har vi Tokio Hotel fans en chans att få följa med Kenza och träffa Tokio Hotel i Stockholm på Tisdag, gå in på den här länken och skicka dina uppgifter dit så har du chansen att vinna!
http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx


Tre svenska lektioner på rad!

Nu har vi svenska, för andra gången? Vi har iallafall svenska tre lektioner i rad utan rast, och varje lektion är 40minuter. Alltså 120 minuters svenska, inte roligt. Eller jo, jag får ju blogga för Op (a) Så nu får ni ett litet blogg inlägg ifrån mig, som sagt jag ska skärpa mig med det här med att blogga. Men eftersom att jag varit sjuk dom senaste dagarna så har jag inte orkat blogga. Magsjuka tar på krafterna. Läste just att Elinh var sjuk, det är riktigt synd om henne tycker jag.
Snart är det lunch! Jag är hungrig, har inte ätit något mer än två skorpor sen i söndags. Det blir potatisbullar och blodpudding i skolan, potatisbullarna går väl att äta tror jag. Hoppas jag iallafall.
När jag kommer hem ska jag försöka förstå mig på hur man länkar folk, för jag förstår mig inte på det. Kanske Elinh kan hjälpa mig, får se om hon orkar med det. Förresten så saknar jag SOFIA! Väldigt väldigt mycket, tänk att vi hade så roligt som vi hade i helgen. Det var nästan så att vi kunde fylla i varandras meningar, kanske planera in något till jullovet Sofia? Jag kan säkert tvinga mina föräldrar att köra 100 mil, haha, inte. Men vi får fixa något, frågan är om jag överlever uppe i Norrland på vintern. Det är ju typ - 30 där. Jag som tycker - 7 är kallt.
Ska skriva lite mer på svenskan nu, kanske bloggar mer sen, kanske måste in till sjukhuset.. Vi får se vad som händer.


Idag är det första september om någon glömt det!

Alltså jag har tråkigt, jag är fortfarande sjuk och har sett alla filmer som vi har hemma. Okej inte alla, men alla dom bra. Nu sitter jag och glor på gamla avsnitt av Greys anatomy och typ sen så blir det Kyle XY, jag börjar typ kunna vad som går på tv under dagarna. Jag är fan knäpp.
Idag så fyller dom söta tvillingarna år, och det känns väldigt knäppt att gratta dom, eftersom att jag inte känner dom eller något. Men jag gör det ändå. GRATTIS BILL OCH TOM PÅ TJUGOÅRSDAGEN.
  <-- Tvillingarna (a)


RSS 2.0