Sparris-tarzan!

Bara för att jag tycker att namnet är charmigt som dom gett Bill, fotograferna har gett Bill det namnet i USA. Sött som fasiken, dock ser han inte lika söt ut på dom bilderna. Han ser så ensam ut, så vilsen.. Riktigt läskigt för han ser deprimerad ut! Säkert bara för att Tom inte är med.. Men iallafall här kommer en bild, som är gammal men ändå.
Sparris- tarzan :


Sjuk och äcklig..

Jag är sjuk vilket ger mig ångest eller vad man ska kalla det, för jag vill inte missa något. Och det har jag redan gjort, missat hela början av allt. Inte bra alls. Och blir jag inte frisk då får jag inga mediciner på Onsdag, och då kommer jag inte alls må bra i mina fingrar och fötter. Det bra är att vi har tagit ut Metojecten, vilket är cellgifterna. Så nu slipper dom äntligen! Så jag är glad, kan vara lite normal igen. Inte vara bunden allt för mycket till medicinerna och kunna leva ett lättare liv, vilket är väldigt skönt.  Aja, jag känner mig äcklig. Fast att jag duschade igår så känner jag mig så äcklig. Jag vet inte varför, jag börjar väl komma in i en sån där jobbig period iallafall.
Aja, nu ska jag fortsätta att löka framför tv:n som vanligt.
Nej, jag ska titta på resor. Visst jag älskar verkligen regnet som är ute just nu, men mina fingrar gör inte det. Så värme borde jag ha och jag tycker att den här bilden ser så mysig ut.

Sjuk..

Därför har det inte kommit några inlägg, då jag är sjuk. Snorar och har mig.. Ska troligen till sjukhuset idag om läkaren ringer någon gång.. Aja jag roar mig med en gammal julkalender!
Albert och Herberts jul (a)

Ich haben zehn büroklammer (:

Bara för att jag var tvungen att skriva det där! xD Jag lärde mig faktiskt det igår på tyskan (A)
Den som gissar vad det betyder får en KRAM!


Fredag!

Idag är det fredag ville skriva äntligen, men jag har faktiskt inte haft någon speciell längtan efter helg? Jag tycker faktiskt att skolan är väldigt rolig just nu, det där kommer jag få äta upp om några veckor. Aja jag vet iallafall att vi har prov vecka 43, i morderna språk. Juste jag har bytt språk, jag läser tyska nu! Steg ett. Wiho. Överlevde första lektionen igår, och jag måste säga att vår lärare i Tyska är väldigt bra. Och det verkar de flesta varit, jag har bara inte träffat de i Engelskan och Matten, men annars har jag träffat alla. Och Idrotts läraren verkar grym.
Alltså jag trivs! Även fast att min klass är skum så trivs jag (:
Update efter skolan då^^

Trött och huvudvärk..

Jag har varit trött i flera veckor, då menar jag verkligen veckor. Och inte bara trött utan onormalt trött, det är konstigt nog att jag orkar hålla mig vaken. Huvudvärk har jag haft den senaste veckan, och resten av veckorna så har jag haft ont i kroppen också. Känt mig tung i hela kroppen. Så den första september så ska vi be dom ta några extra rör blod, för att se så att det inte är något allvarligt. För det kan det ju vara, men ja, inte för att jag tror det. Det är säkert bara brist på något.
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva så här kommer en video på en film som jag vill se (:

Mulan (:

Bara för att jag såg det här klippet som kommer snart, på Yasminas blogg, så blev jag väldigt väldigt sugen på att se på Mulan igen. Men vi har den inte kvar, för den var på video, och vi har slängt de filmerna. Fan också. Jag som ville se den! Den är ju så bra. Aja här kommer två låtar ifrån den som jag älskade ifrån filmen (Det var även den jag såg på Yasminas blogg):Gud jag älskar verkligen denna film! Den är så söt. Dock har jag aldrig sett tvåan, gillar inte tvåor så jag har inte gett den en chans xD

Ett skepp kommer lastat med ett inlägg..

Jag kom ihåg leken som man lekte när man var liten, den där med ett skepp kommer lastat. När man skulle komma ihåg alla saker, minns att jag verkligen sög på den leken. Samma sak gäller namn, gud det kommer ta år för mig att lära mig namnen på alla i min nya klass..
Aja idag hade vi sammarbetsövningar, som jag tyckte var rätt så roliga. Man skulle knipa enkronor mellan skinorna och gå bort till en kona och släppa ner dom där, man skulle bilda en fyrkant med ett rep när man blunda, kunna kasta prick bäst och ja såna lekar. Klassen blir mer och mer okej för varje dag som går faktiskt. Har inget emot den längre typ, i början var jag skeptiskt ja. Men inte längre!
Var hos David för ett par timmar sen, bakade muffins med honom (: Visade hur man gjorde, och han blev nog lite förvånad över hur lätt det faktiskt var.
Men nu till en musiker som jag tycker är grym! Både på instrument och på sång. Alla kanske vet vem jag pratar om, men det är ingen mindre än NICHOLAS JONAS! Wiho eller något sånt.. Haha, nej men jag tycker att grabben är grym, alltså hans röst är helt otrolig. Och ja, det här är live och han låter verkligen otrolig.

Tagen ifrån sötaste Elin (:

Du heter: Sofia
Smeknamn: Förutom vissa töntiga namn som jag fått av en viss människa så inga  
Låt som när du är ledsen sörjer till: Hilf mir fliegen - Tokio Hotel 
Beroende av: Mina vänner
Vad tror folk om dig? att jag är en musiktönt
Stämmer det? Nja, musiktönt och musiktönt. Beror på vad man menar. Men att lyssna på musik, där är jag tönten.
Vad får du oftast komplimanger för? att jag är en bra lyssnar typ.
Hur imponerar man på dig? genom att ha bra självförtroende och kunna vara sig själv bland mycket folk
Brukar du skratta för dig själv? ohja händer ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Yeah, it's sucks ;-(. Hate him right now. Miss mum. Miss you <33"
Var bor du? I ett blått hus i ösmo.
Trivs du där? för tillfället nja..
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är, i hemma telefonen blir det väl "Hej, det är Sofia" typ. I mobilen så blir det väl typ "Hej"? 
Vem ringde du senast? Mormor och Morfar xD
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag kunde komma när jag ville.
Antal timmar sömn inatt: typ 7?

Sov du ensam: yes
Brukar du komma i tid: Japp, tidsfreak nummer ett! 
Hur känner du dig nu: trött och ont i huvudet..
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vitt typ xD
Vad tycker du om fötter: Det är väl inget fel på fötter?
Vad saknar du: Min Elin! Och Elliot..
Hade du en bra kväll igår: Jadå (:
Favorit dryck på morgonen: vatten
När brukar du oftast gå och lägga dig: typ 10 vid skola?
Är du blyg? Ibland ja..

Sysslar du med någon idrott: Vattengympa gills det?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo, det gör jag faktiskt.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det vill ni inte veta.
Är du nöjd med ditt liv: till och från
Är du bortskämd: Mhm, väldigt! 
Vad gör du i morgon: Går i skolan
Vad är det värsta du vet? Folk som inte respekterar den andra och de som inte kan hålla tider.. 
Har du bra vänner och äkta vänskap? Har världens bästa vänner!
Vad är det finaste du fått?  Det var svårt, men eftersom att jag just nu lever i halsbandet jag fick av Elin, så får det väl vara det (: Det finaste behöver inte vara dyrt.

En speciell dag du minns: 4 mars med Elin.
Du samlar på: Skivor
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Yasmina eller Elin antagligen.
När grät du senast: inatt..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: jadu, ge en massa av dom till "Min stora dag"? 
Vill du gifta dig: . Antagligen så kommer jag vilja det, vill göra det nu också. Men jag vill inte planera det
Vill du ha barn: Ja! Och många också (a)
Är du musikalisk? Verkligen INTE
Vad dricker du helst när du är törstig: Bland Saft Jordgubb eller mjölk
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger, alldeles för många gånger
Biter du på naglarna: Ja, på det lilla som går att bita på.Musik, musik och musik (:

Blev väldigt inspirerad av Jenny's 'Veckans låt', eller ja jag blev väl sugen på att visa vad jag lyssnar på. Igår var det ju Adam Lambert som fick vara med här, idag så blir det.. Tokio Hotel! xD Nej men seriöst, det här är en låt som verkligen visar känslor, eller den visar hur tajta Bill och Tom är. Och jag är så duktig och lägger upp en med en hyfsad, eller den bästa, översättningen jag kunde hitta så att alla kan förstå (: Det är bara att hänga med i låten!


Tillbaka ifrån skolan (:

Dagen rullade på rätt så bra, den var inte lång, men det var väldigt mycket information som vi fick den lilla tiden som vi var i skolan. Men det var helt okej faktiskt. Klassen var väl sådär men vad ska man göra åt den? Schemat var väldigt bra och ja, det var bra.
Eftersom att jag inte har något att skriva så får ni en nytagen bild:

Duktiga sångare finns det inte många av..


Men här är en av dom! Adam Lambert, en människa som jag nu lyssnat på sen någon gång av början av året (: Tycker människan är grym! Både musiken och live, bara lyssna. Klockrent liksom. Och att han är lik Bill gör ju inget? Och att han är kär i honom, eller tycker att han är snygg det gör ju inget? Säger ju bara att han har bra killsmak xD Nej men tänk om Sveriges Idol medverkande kunde hålla den här klassen, då skulle det vara något!

Skolstart (:

Skolan börjar imorgon och jag är väl ganska så dubbelsidig till det eller vad man ska kalla det. Jag vill börja skolan, träffa nytt folk och bara få vara mig själv. Få en ny start och hoppas på att denna skolupplevelse ger mig något bra och blir till något bra. Men iallafall så är jag lite nervös, just det här med att det är en ny skola! Dock med en hel del folk som jag redan känner, men även med nya. Nytt folk som inte vet vem jag är. Men skit samma det här ska bli något bra!
Och jag ska förresten ta och börja röra på mig, sluta med godis och glass och allt det där. Måste bara äta upp min sista glass och sen så räcker det. Jag ska gå ner i vikt, för som Lars-Erik eller vem det nu var i Spanien som sa "Alla extra kilon belastar lederna mera" Så nu ska jag gå ner något kilo iallafall, nej jag tänker inte tokbanta och se helt galen ut. Bara det att något kilo mindre skulle inte sitta fel. Inte alls.

Lite tankar...

Jag har inte bloggat på månader, jag vet. Ursäktar mig och hoppas att lite folk ska komma tillbaka och läsa på nytt. Sommaren har gått och jag har under sommarn gjort en massa, varit i spanien i tre veckor och träffat helt otroliga människor. Varit uppe i piteå. Varit med kompisar och bara tagit det lugnt. Allt har varit riktigt perfekt. Juste Elinh har varit här också! Känns som evigheter sen. Men det var väl någon månad sen. Otroligt egentligen att sommarn kan vara så lång men kännas så kort ibland. Jag har iallafall hunnit med mycket, och även känslomässigt speciellt nu i slutet. Ångest, sömnlösa nätter och allmänt piss mående börjar komma tillbaka. Det är höst, jag älskar egentligen hösten. Det är mysigt med regn och piss väder, älskar't. Förutom att lederna ska krångla, det är väl där de flesta känslorna kommer ifrån iallafall osäkerheten. Jag blir grymt osäker då mina leder krånglar, för jag vet inte vad folk ska tro om en. Speciellt inte dom som känner en, men man kan ju hoppas på att de inte stämplar en på en gång. För den där tjejen som inte mår bra.
Det här blev ett till jobbigt inlägg att läsa, jag är inte bra på att blogga om något vettigt! Jag bara skriver på om känslor, det är väl det den här bloggen är till för. För att lägga av lite känslor. Och kanske få någon att förstå hur man menar, för att skriva är så mycket lättare än att prata.

RSS 2.0