....

jag är inte i skolan idag, det gör ont och jag hade en av mina kända ångest attacke igår typ. Inte trevligt, nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara typ dö..

Jag säger det igen


Adam Lambert är grymt bra! Live speciellt, och hans kyss med Tommy är ju så het ;)

Det finns två sorters människor, de man älskar och de man hatar

Är grymt trött idag. Kan bero på att jag satt uppe till typ halv två? Och pratade med Tim på skype. Pojken är så grymt söt och trevlig. Gud vad jag skrattade men då jag började kalla honom för "Lilla älsklings gubben" så var det dags för mig att krypa i sängs xD
Slänger upp en väldigt vacker bild på mig och Denise från i Onsdags!

Jag och Denise pluggar!

Eller vi skulle plugga men det går ju inte så bra, vi ska skriva om jämnställd het men vi typ har noll insperation


... xD

Jag har världens jävla blogglust här! Så nu kommer ett TILL inlägg, om en film jag vill se!  Och Mr. Pattison är med i den jag vet, men jag börjar förstå honom inte. I andra filmer än Twilight då, för där suger han fortfarande.. Iallafall den här vill jag se!

Dags att plocka ner kanske?

Överskriften säger väl allt, och även bilden som kommer nu:

Dags att ta ner affischerna kanske? Och måla.. Känner för att köpa färg nu!!
Förresten har jag typ tillgång till ett hus i helgen..? Tjejkväll någon?


Skola (:

Jag var i skolan idag, inte hela dagen. Eller nästan, sket i tyskan som är sista lektionen då jag verkligen inte orkade med det. Men det var trevligt, har en hel del att ta igen men va fan det är inte så farligt. Det var skönt att komma ut ur rummet och få träffa lite folk igen. Jag Emy och David hade en trevlig diskution om allt möjligt under idrottslektionen som ingen av oss var på.
Nej. jag har inget vettigt att skriva. Jag svävar på rosa moln just nu!
 Den vackra rosen xD

Minnen

Nu kommer det minnen här i bilder!
Träffade Tokio Hotel 07, och även tre underbara människor!

Var av två av dom tyvärr lämnat denna värld nu, men lever vidare någon annan stans


Sommaren 08 som var en svår tid så såg man ut såhär:
(skulle lägga upp en bild där jag såg helt annorlunda ut, men det får bli den här)

09 hade man turen att träffa killarna i Tokio Hotel:

-10 hade man skolbal, och var klädd såhär:

Och under prov sminkningen såg man ut såhär:


Och nu är det -11.
Vad vill jag egentligen säga med detta, jag vet inte. Gick igenom min gamla bdb, plus en massa gamla bilder och insåg allt som hänt sen 07. Hur jag förändras, hur mitt liv förändras och hur mycket jag varit med om egentligen. Jag kan, utan att förhoppnings vis inte låta allt för ego, säga att jag har varit en jävel på att hålla mig ovanför ytan. Även vid de hemskaste stunder i livet.
Nej nu ska jag hoppa i sängs och grubbla lite över hur mitt liv kommer se ut typ 2020? Fyra barns mamma? Man? Villa? Lägenhet? Hemma fru? Framgångs rik någon ting?


Fuckin' perfect!

Det är låtens namn och den två orden beskriver väl videon och låten så otroligt bra! Den är lite hemsk men ändå så underbar!


Jag lever!

Ja, jag lever. Uppdateringen har varit noll, men jag har inte suttit vid datorn på över en månad typ.. Mina leder har inte funkat alls och jag har mått piss. Gör jag fortfarnade men nu har jag blivit lite mer piggare eller vad man ska säga. Jag är liksom uppe ur sängen och så.
Jag vet inte vad jag ska skriva men ja, jag lever!


RSS 2.0