Uppdatering NOLL!

Haha jag suger på det här med att blogga verkligen. Befinner mig just nu på soliga Teneriffa och solar och badar. Och njuter. Är dock förkyld. Pappa med men ja, det försvinner väl. Vi har det iallafall bra här och jag vill inte precis här ifrån!

Hejdå!

Nu sitter jag i bilen påväg till Arlanda. Eller först så ska vi stanna upp i centralen och hämta upp Erica som kommer med tåget från södertälje. Tror detta kommer bli roligt ändå. Aja, nu ska jag koncentrera mig på vägen och så hörs vi sen (förhoppningsvis)när jag landat och kommit till vårt rum!

Packar, packar och packar!

Det är typ allt jag gör just nu. Packar i pyjamas till och med då alla kläder antingen är i tvätten eller nerpackade. Så imorgon om någon vill ses och säga hejdå typ, så kommer jag vara iklädd pyjamas eller typ vinterkläder.. Haha.

Vill inte...

Jag vill inte åka till Teneriffa på tisdag. Borde vara jätte glad över att få resa, då de finns dom som inte får det, men jag vill inte. Det är säkert underbart där och människorna också. Men det är det att jag vill inte åka och träna och påminnas om sjukdomen. Jag vill åka utomlands och sola och bada som alla andra. Inte gå på träningspass och föreläsningar. Jag vill vara normal. Vara frisk. Oroa mig för skolstarten i höst istället för min framtid. Min framtid som är mörkare än en vinter natt just nu. Finner inget ljus. Inget ljus alls i det hela. Orkar inte ens hoppas mera på att de nya medicinerna. Orkar inte med att bli besviken igen. Ångesten är som värst på nätterna och jag vaknar kallsvettig med tårarna rinnandes nästan varje natt nu. Är det verkligen meningen att man ska må så här dåligt av en liten sjukdom som vissa knappt känner av? Fan.. Jag orkar inte med det här. Så trött.

Like i'm made of glass

Känner att bloggen blir mer och mer opersonlig, men ärligt talat så vet jag inte vad jag ska skriva. Försöker att låta bli att tänka på allt just nu, leva dag för dag och skita i vad som händer sen. I höst ska jag iallafall få träffa en ortoped, se vad han säger om min fot. Blir antagligen en steloperation, och vad ska man göra? Tar det bort smärtan är det ju underbart, men det blir krångligare. Men så länge jag slipper smärtan. Jag har ju JIA plus en smärtkompinent (?). Vilket gör att min reumatism är krångligare än andras. Ska börja med nya mediciner också, någon spruta som man tar en gång i månaden typ. Scary lät den. Men men det blir väl bra. Får hoppas att den fungerade, den skulle tydligen vara lik Embrelen, och den funkade ju tills jag fick en allergisk reaktion av den. Haha hela jag svullna upp. Men ja, vi får se helt enkelt. Just nu ser jag fram emot att få spendera tre veckor i Los Christianos med träning och sol. Och bad. Och lite shopping kanske.


Från det ena till det andra!

Här kommer en till video, som är grymt söt och som jag kan titta på om och om igen!


Så vackert och inspirerande!


Jag har alltid tyckt att Demi's röst varit riktigt skön att lyssna på. Dock inte lyssnat på henne på ett tag. Men hittade denna sång igår, typ då den släpptes haha, och gud vad hon mognat. Och låter så underbar och så vacker.

Sofia <3 Bröderna Grimes

Seriöst jag är förälskad, sen i Lördags har jag gått runt med ett löjligt leende på läpparna. Ett leende som kommer tillbaka hela tiden. Jag träffade John och Edward Grimes i Lördags, efter sommarkrysset. Här är en liten bild, är för fnittrig för att skriva något om det hela just nu

Matångest..

Ångest och ångest och så lite mer ångest. Jävla mat.. Eller jävla kortison. Att livet ena sekunden är så bra och sen kommer hungern..

RSS 2.0