Glada rubriker!

Precis, här ska vi börja med sånt ocks. Har förresten kommit på att jag är en nattbloggare. Kanske man ska syssla med det istället? Aja, jag hittade en as rolig bild på mig och Jenny från sist vi träffades. Hoppas det är okej att jag lägger upp den ^^ Iallafall den fick mig att le såhär på natten


Sofia Christina Birgitta Andersson

Precis! Det är hela mitt namn. De mest fulaste namnen som finns har jag fått, önskade att mamma tagit sina morföräldrars efternamn Lejonqvist. Så vackert. Men nej jag heter Andersson, och Christina och Birgitta i mellannamn. Usch. Jag tänker då ge mina barn vackrare namn. Något mer orginellt liksom. Och internationellt.
Varför pratar jag ens om detta? För att jag och mamma hade någon diskution om namn. Eller pappa var med på ett hörn också, men han var inte så seriös. Han sa att han ville att Andreas skulle heta Ola-Conny. Fast ja, Andreas var ju en Amanda från början. Nej jag bara babblar på nu. Om saker jag egentligen inte bryr mig om. Men ja, jag och mamma diskuterade barn också. Eller ja, mina framtida ungar. Och så pratade vi om att nu för tiden så är man typ ung mamma när man får sitt första barn innan man är 30! Hur fel är inte det? Stackars ungar, alltså ha gamla föräldrar kan ju inte vara så roligt? Jag förstår att folk vill ha karriär och allt det där. Men familjen då? Är inte den viktigare? Nej jag vet jag är för ung för att tänka på sånt här. Jag skulle aldrig ha tid för ett barn, jag skulle aldrig kunna bära ett barn heller just nu, men skit samma. Nu ska jag sluta babbla, och springa på toa. För fyfan vad pissnödig jag är!


My Chemical Romance

Ikväll är det då dags för konsert, på Annexet, skulle från början varit på Hovet. Men pågrund av "tekniskafel" så är den i Annexet, vilket gör att det inte finns några sittplatser, men bara för att jag är så handikappad som jag är just nu så ska jag och Zandrah få speciella platser. Wiho!
Aja, jag vet inte vad jag ska säga. Sitter här och typ dör av uttråkan, ska börja städa strax då Zandrah snart dyker upp tror jag.
Aja, här får ni se en video med MCR.


Aftermath


Jag älskar låten, den har ett sånt jävla bra budskap så jag vet inte vad jag ska säga. Har inget att säga egentligen, för jag orkar inte ta upp hur jag mår.
Men lyssna och njut!

...

Jag lever. Tänkte bara säga det typ. Så ingen börjar oroa sig för att jag gått och dött eller något. Det har jag faktiskt inte gjort, även fast att jag hade lust ett tag. Hade en jävla ångest som kunde ha slutat grymt illa. Men det gjorde den inte. Så här sitter jag, hög på värktabletter och vill inte krypa ner i sängen. Som ni kanske vet, eller ja ni vet när ni läst det här iallafall, så har jag nått den absoluta botten och blir troligen inlagd  på sjukhuset nästa vecka. Blir det inte så så ska jag iallafall vara där några timmar varje dag liksom. Träffa psykologer, sjukgymast, läkare och allt det där skiten. Var där idag och rörde lite på mig i bassängen. Det var grymt skönt att få röra på kroppen, även fast att det gjorde grymt ont så gjorde jag det iallafall. Emh ja.. Vad ska man skriva mer. Mitt liv är bara deprimerande just nu, och jag mår inte bra alls. Så ni vet. Därför kan jag liksom låta bli att svara på sms och så.. Det är inte för att vara elak men ibland så orkar jag bara inte.

Min bloggning, och uppdatering suger men jag hoppas ni förstår varför. Startar knappt datorn längre. Och då är det dåligt.

Aja, nu ska jag gå och sova. Iallafall försöka få rent tänderna.

Hörs.. Någon vacker dag då jag tagit mig ur träsket.

RSS 2.0