Länge sen sist!

Inser att jag inte bloggat på väldigt länge men jag har helt enkelt haft annat för mig. Har hunnit med att vara i Köpenhamn och Piteå. Och i övermorgon så åker jag till Teneriffa. 
Sommaren har åkt förbi med storm steg, bokstavligt talat. Tänk snart är det redan augusti igen. En månad som kommer bli ångest drabbad. Men det struntar vi i nu!
Just nu sitter jag på golvet, har just fixat med Spotify och ska väl ta tag i packningen. Min resväska står nämligen tom på golvet, och jag åker som sagt på onsdag. 07.20 går vårt plan till Gran Canaria där vi ska mellan landa. Så det är idag och imorgon som jag kan packa. Och imorgon måste jag till Nynäshamn och lämna lite prover och köpa lite solskydds faktor. Annars kommer jag bli väldigt röd och blåsig. Dock har jag lyckas få lite färg iallafall. Har pressat de dagar det varit sol ute.

Kanske borde lägga till att Köpenhamn resan som jag gjorde med Filippa blev lyckad! Mer än lyckad. Är så sugen på att faktiskt åka tillbaka igen, hade det inte varit för språket så hade jag nog velat flytta dit. Byggnaderna var så vackra. Och staden också. Gatorna var dock förjävliga för rullstolsburna, men allt kan ju inte vara perfekt, eller hur?

Resan till Piteå var som vanligt helt underbar den också. Det är verkligen mitt andra hem. Känns verkligen som att komma hem när jag kommer dit. Piteå är helt enkelt min plats där jag kan slappna av och umgås med mina underbara norrlänningar.

Efter Piteå så flög Sofia med mig hem till Stockholm! Och vi hade fem underbara dagar som kan beskrivas såhär : Shopping, skrattande, shopping, spana på killen på Carlings och tjej prat hela natten!
 

Påtal om Sofia så här kommer något jag tycker ni alla ska se på!


RSS 2.0