I väntrummet. Igen.

Sitter uppkrupen på en bänk med en froosh smoothie i handen. Det är dags för bad igen. Näst sista för den här terminen.
Ångesten har varit lite mildare den senaste tiden. Skönt att kunna sova ordentligt.
Ska återgå till att klunka i mig en massa mosad frukt och fundera på om den verkligen är så nyttig som det står.


I brist på annat att blogga om så kommer dagens outfit!


Var även tvungen att göra om bilden i gråskala bara för att mina ben är så bleka!

Sommar!

Ja det kändes verkligen som sommar idag! Gick runt i shorts och linne utan att frysa. Spelade fotboll med pappa i över en timme. (Kommer antagning få ångra det i flera dagar). Klippte även massa gräs och solade!
Här kommer en bild!


Dark Shadows ikväll

Ikväll blir det att se på Tim Burton's nyaste film, Dark Shadows. Som jag längtat efter att få se den. För om någon har missat det så är jag ett stort fan av Tim Burton och även av Johnny Depp som kombinationen kan ju inte bli mycket bättre än såhär! Hoppas att den är sådär grymt skruvad och rolig som de andra filmerna!
Titta på trailern nu!

Väntrummet jag kommer sakna!

Sitter på sjukhuset. På Astrid Lindgrens barnsjukhus för att vara exakt. På våning 1. I väntrummet till vänster. På en soffa med ett bord framför mig. På bordet ligger det blandande barntidningar och böcker. Även informations häften och ritböcker som ska vara bra för barn som ligger på sjukhuset. Till höger om mig, precis bredvid dörren till poolavdelningen. Så finns det ett rymdskepp med ruschkana. Ett ställe där de flesta barn fastnar på när de ska gå hem. Ett ställe där föräldrarna får såga,"Ett åk till, sen åker vi hem", flera gånger om.
Uppe i taket finns det massa konstiga plast fiber saker. Som vi länge försökt lista ut vad det är. Antingen så är det paraplyn eller spindelnät. Eller något helt annat. Det är nog bara skaparen som vet vad det ska föreställa.
Det här är väntrummet på första våningen när man åker upp för B hissarna (tror att de heter B iallafall). Det är här man väntar för att få komma till sjukgymnaster eller arbetsterpuefter. Ett väntrum som jag spenderat nästan varje tisdag i sen 2009. Ett väntrum som jag provat alla stolar i. Även de små barnstolarna. Ett väntrum jag spenderat många timmar i. Ett väntrum jag kommer sakna då jag blir arton.


Några favoriter från Adam's nya platta Trespassing!Lyssna och NJUT!

You have to love this!


Längtan

Den där längtan. Längtan att ha någon att dela säng med. Längtan till att slippa sova ensam och slippa vakna intill en kall vägg. Att ha någon att ligga och viska till på natten. Någon att dela allt och lite till med. Någon att älska. En längtan så stor att den ger mig ångest.


En rullstols fri vardag, ja tack!

Idag är en sån där dag då jag brytit ihop tre gånger under mitt städande som varande i två timmar. Allt känns bara så grymt hopplöst. Egentligen är väl situationen inte något nytt men jag är så trött på att bli dömd av människor som jag inte känner. Bara pågrund av den där jävla rullstolen. Har lust att parkera den någonstans och aldrig mer behöva se den. Men då skulle jag inte komma någonstans istället. Visst den nya ortosen tillåter mig att gå lite längre än innan. Men när jag använder den så gör höften istället ont. Och den andra foten.. Så den gör mig inte precis rullstols fri..
Måste verkligen ringa min läkare i veckan också, medicinerna gör inte precis någon nytta. Och vad är det då för ide att ta dom?


Extremt bränd!

Har gjort något jag trodde var omöjligt, jag har ätit så mycket paprika så att jag mår illa. Hur lyckas man egentligen? Det var inte ens en hel paprika. Hoppas iallafall att det var paprikans fel och att jag inte börjar bli magsjuk. Det vore katastrof.
Nej nu pratar vi om något annat! Som om att jag bränt mig något extremt på hela bröstkorgen och armarna. Satt nämligen ute och läste i onsdag. Endast iförd jeans shorts och bikini topp. Satt i tre timmar och ja.. Ni ska få se en bild på hur vackert, eller ovackert, röd jag är!


RSS 2.0