FB och onda människor!

Okej jag hatar Facebook just nu! Eller jag hatar mer folk som ska ta och berätta hur en film slutar för att de laddat ner den innan premiären gått.
Självklart så pratar jag om nya Twilight filmen. Jag ska se på Fredag med lillebror. Han fick det i födelsedags present och jag liksom antog att alla skrikande små tjejer ska ha sett den fram till dess.. Men vad är det man ser på FB, jo att mer än en lagt upp hur den slutar. Vilket innebär att det är sant. Och slutet skiljer sig från boken. Mer än så tänker jag inte säga.. Men slutar filmen så... Då har producenten förstört hela filmen! Man ändrar inte på ett SLUT bara för att få en bättre film. Nej...
Okej Sofia lugna ner dig! Haha.. Jag bara är upprörd dels för att folk inte kan hålla saker för sig själva och för att folk inte förstår att om man ska göra en film på en bok. Så ska man inte ändra på något så viktigt som ett slut!

Så nu när jag lugnat ner mig, så ska jag berätta en sak. Idag har tre olika leder låst sig under två tillfällen var. Fan vad ont det gör. Det fastnar och sen får man knäcka tillbaka dom. Det brukar hända mig ibland men inte såhär allt på en gång liksom. Mamma hatar det, när det knakar sådär liksom. Ser ut som om det gör mer ont i henne än vad det gör i mig.
Nej, om man kanske ska ta och försöka sova nu en stund. Se hur det går utan citodonet. Vill inte ta det för ofta så skippar en natt utan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0