Gör medicinerna mer skada än nytta?

Jag kunde verkligen inte bry mig mindre om att tabletterna i min medicinburk börjar ta slut och att mina leder gör mer ont än vanligt. Jag orkar inte bry mig längre för det blir antagligen aldrig bättre än så här, tvärtom det blir bara värre och värre. Och ingen verkar vilja göra något heller så varför inte skita i allt. Det är ju inte precis så att jag dör av att sluta med några tabletter som det ändå står på att det inte finns någon kartlagd effekt på hos reumatiker? Det kan ju ändå inte vara bra att äta tabletter som man måste lämna blod varannan vecka för att levern kan ta skada så snabbt? Känns så sjukt onödigt.
Jag behöver mittt kortison men aldrig i livet att jag vill ha 40 leder sprutade vaken utan någon smärtstillande. Aldrig i livet. Och det känns ju inte värt det att typ ta tre leder i taget? Det kommer ju ta över 10 veckor! Och hur många fler knölar kommer jag inte få? Jag har redan tre missbildade fingrar plus en tåled. Och det verkar inte som om något någon annan bryr sig om heller..


Så sjukt trött på det här som ni kan läsa. Skulle helst bli frisk nu och få leva mitt liv som jag vill leva det. Inte skjuta undan alla drömmar. Vara tvungen att välja bort drömmar för att det är omöjligt att uppnå.

Kommentarer
Postat av: Sanna

<3

2013-04-11 @ 20:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0