Söndagen den 20/1 2013

Idag har det varit en riktigt bra dag. En dag då jag fått känna mig som Sofia. Den vanliga Sofia. Även fast att rullstolen varit med.
Jag och Julia bestämde oss lite sådär tjugo minuter innan tåget skulle gå att vi skulle åka in till stan och se på Life of Pi. Så det var att kasta sig hem för att packa väskan och rullstolen i bilen. Pappa kunde som tur var köra oss till tåget. Väl vid tåget så var det två minuter till vårt tåg skulle gå. Och självklart så fungerade inte hissen så ner för trappan fick vi släpa rullstolen, samtidig som vi skrattade och stressade. Folk stirrade ja! Väl nere för trappan så kom precis tåget. Så på tåget samtidigt som vi fortsatte att skratta. Herregud.
Sen hamnade vi i stan, gick och åt på Wasabi (även känt som mitt stammis ställe och stället bredvid plupp) och sen bio. Och jag bokade såklart platser på balkongen. Så upp för dom trapporna också. Sen ner för dom när filmen var slut. Filmen var för övrigt super bra! Verkligen.
Sen kunde som tur var pappa köra hem oss, vi hamnade bakom två plogbilar som skrapade vägen.. Och jag blev akut kissnödig! Det var typ min dag!
Nu ligger jag i sängen med min vetekudde och svär åt min fot. Imorgon kommer inte bli en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0