Att vara arton suger

Jag önskar att jag hade något trevligt att dela med mig av. Men det har jag inte. Kroppen gör ont och ångesten är enorm. Och det finns inget att göra åt något av det.
För ångesten kommer nämligen av sjukhuset. Jag vet inte vart jag ska börja men jag får panik så fort jag vet att jag ska åka dit. För det är bara halv döda människor med rullatorer överallt och det är så opersonligt. Inte ens ens personliga sjuksköterska kommer ihåg att ringa tillbaka om att man ska höja medicinen eller inte. Och sjukgymnastiken.. Ja vad mer ska jag säga än att träna ensam i en pool med bara pensionärer runt om sig är inte roligt för fem öre. Inte ens givande. Det tar liksom en timme dit, ca en och en halv där och så en timme tillbaka. Och det är inte värt det. Inte alls.
Och ett till problem.. Mina leder är helt super dåliga men jag måste försöka trycka bort det för de kan bara erbjuda kortison injektioner UTAN någonting alls. Inte ens lite lustgas. Utan man ska få allt vaken. Och jag orkar ärligt talat inte med det för då kanske de kan spruta typ två eller tre leder. Och jag behöver minst 16 leder sprutade på bara händerna. Och jag vill inte göra det vaken. Aldrig i livet. Så jag kan liksom inte få något kortison heller.. Jag hatar verkligen det här sjukhuset.
Hatar att jag blivit utslängd till något som inte ens fungerar.
Hatar att få ångest över att be om hjälp från ett sjukhus..

Men det jag hatar mest är att jag börjar sluta mig igen. Börjar fejka att allt är bra och börja dra alla lögner. Vill inte tillbaka dit!


Kommentarer
Postat av: Filippa

Sablarns opersonliga tråk-sjukhus!!! jag ska fasen dit och bah: VAD FAN SYSSLAR Ni MED?!

nä men, jag tror att vi båda börjar sluta oss själva just nu.. vi får försöka peppa varandra att öppna upp kanske, för du om någon förtjänar att få må bra för du är den finaste människan jag känner!!! Försök att bara vara ärlig. (lättare sagt än gjort, men vad ska en göra)

Ses snart igen?
puss o kram

Svar: Jag är ledig alla dagar förutom tisdag <3 bara att säga till när du har en ledig dag över. Pratade för övrigt med sjukgymnasten och skrev av min träning där. Så ett framsteg iallafall!
Du är bäst du också! <3

Kram
Sofia

2013-03-18 @ 17:56:22
URL: http://frostig.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0