May. 29, 2013


Hej datornörd

Ja det är precis så jag känner mig när jag nu sitter här med addes gamla gamer lurar på mig, som förövrigt ljudet är fantastiskt i, och laddar för min sista munta i Religion imorgon. Jag är faktiskt nervös måste jag säga. Det känns inte som om jag kan allt som jag borde kunna. Men det går nog inte in mer i min överhettade hjärna. Så ska ut och gå nu tror jag, antingen 5 km eller 7 km har inte bestämt mig än. Men det känns bra att kunna välja. Fötterna verkar ju fungera någorlunda nu, så väljer att verkligen ta vara på tiden då de funkar. För vem vet nästa vecka kanske de är värdelösa igen!

Sommaren som inte är efterlängtad

Jag mådde riktigt bra i en vecka. Njöt av livet och kände faktiskt att det började gå uppåt. Men nu ligger jag här igen med rödgråtna ögon och en rinnande näsa. Sommaren som skulle bli den perfekta sommaren innebär nu bara ångest. Jag vet inte hur jag ska hinna göra något annat än att sitta inne och plugga varje vaken timme. Vet inte hur jag ska hinna må bra ens. Jag måste få in mer poäng helt enkelt och det innebär ångest. Med tanke på att en normal arbetstakt i skolan är 40 timmar/ veckan och jag typ orkar 20 timmar max i veckan. Vilket innebär att jag alltid ligger efter även fast att jag skulle komma ikapp så ligger jag ändå efter. Och jag vet inte hur jag ska lösa det. Eller jo det är att plugga minst 9 timmar om dagen. Helst tio. Men det kommer ju absolut inte fungera och man måste ju få må bra också. Men nu känner jag bara ångest över att ta en dag ledigt bara för att må bra. Och jag kommer inte hinna röra på mig, vilket jag just kommit igång med.
Det här kommer alltså bli en skit sommar eftersom att ångesten redan är hög. Och sommaren har inte ens börjat.


Imorgon, som jag längtat!

Imorgon bär det av till årets första konsert, nämligen FUN. på Gröna Lund. Kommer bli så grymt och de verkar ju grymt duktiga live så kan inte göra mer än att se fram emot det. Hoppas bara på att vädret kan vara så grymt som det varit idag, då blir kvällen om möjligt ännu bättre!
 

RSS 2.0