Ibland önskar man bara att allt kunde vara bra iallafall för några sekunder.

Det är ganska uppenbart, alla har väl märkt det vid det här laget. Jag mår inte bra i huvudtaget. Fingrarna fungerar knappt och jag sitter och skriver med tummarna, envis jävel här alltså, dom är helt döda.. Käkar kortison, blir deprimerad, skrik och massa ångest under natten och det funkar inte. Får försöka att hålla ut i några veckor till, 14 maj är det kortison i fingrarna.. Får se om det funkar, hoppas på det för jag klarar seriöst inte av den här smärtan. Den har aldrig varit såhär hemsk! Jag käkar värktabletter på värktabletter, kortisontabletterna, jag har till och med provat att mixa en massa saker. Skolan skiter sig totalt, jag pallar inte jobba något även fast att jag borde. Jag ligger väl efter ett par hundra sidor eller något men jag klarar inte av att ta tag i det just nu. Det är för mycket i min hjärna och ja.. Lillebror är förresten sjuk, nästan fyrtio graders feber och ont i halsen och så, jag börjar också känna av det. Jävla imunförsvar!
Var på sjukhuset idag, fick Remicade, pratade med arbetsterapeuten, vi kunde inte göra något mina fingrar är för dåliga.
Nej, nu är det slut klagat här!


Sämsta bloggaren ever. Men skit samma!

Jag vet inte varför jag loggade in här nu, men kanske det är dags för att jag tar tag i det här.. IGEN? Gud, blogga är inte riktigt min grej då jag bara slänger ur mig massa klagomål och sånt skit.
Aja, jag känner mig bakfull? Fast att jag inte druckit, det är bara dom där äckelpäckel medicinerna som gör en helt konstig. Ännu mera gnäll xD

RSS 2.0