Svenska..

Jag har svenska just nu, det är väl sådär roligt. Just nu sitter jag bara och snorar och försöker att koncentrera mig. Vilket typ inte går alls. Tur att jag bara har en SO lektion kvar och sen slutar jag äntligen! Jag och pappa ska åka in till Olmed, ska fixa fotortoser, fick tid för att fixa rullstol nästa vecka. På Onsdagen, så nu så emh.. Ska jag vara med Elinh på Måndagen, vi ska väl gå på stan, Tisdagen vill jag ta med Elinh hem till mig (a), Onsdagen ska jag till Långbro och prova rullstol sen vet jag inte vad jag ska göra efteråt. Torsdagen blir det först sjukhuset i sju timmar och sen blir det TOKIO HOTEL! Gud jag börjar redan bli nervös.. Herregud, jag ska se Tokio Hotel live, hjälp.. Haha, nej men det blir bra. På fredagen ska jag och Elinh troligen gå på bio och se Alice i underlandet (: Sen så åker min piteåbo hem.. ;__; .. Varför ska sverige vara så jävla stort för och varför ska många av dom människor som betyder mest bo så långt borta?! Liksom 100 mil till Elinh och Sofia.. Det är LÅNGT!
Förhoppningsvis så far jag upp till dom under sommarlovet, vill gå på Piteå Dansar Och Ler. Neverstore ska ju typ uppträda där också. Så jag vill upp och träffa dom (A)
Nej, nu ska jag fortsätta att skriva lite om indianlägret och sen så ska jag banka huvudet i väggen eller något. För jag orkar verkligen inte ha SO ..

Denise har döpt om Tokio Hotel


Bill heter nu  The Girleeman

Tom heter nu The player

Georg heter nu The married type

Gustav heter nu The gay man


Skola..

Jag ska iväg till skolan idag, det är otroligt. Haha, har inte varit där på över en vecka. Snacka om att jag kommer ha missat en massa men jag får väl ta ikapp det på lovet eller något? Egentligen så mår jag väl inte bra nog för att gå till skolan, legat och bölat hela natten som en jävla barnunge. Men struntsamma. Det folk inte vet det dör dom inte av. Så det ska inte märkas på mig idag.
Det är väl sjukhusbesöket i Onsdags som gjort mig lite knäpp i huvudet bara, min fot har typ börjat stelna till av sig själv och jag har mellan 0-40 graders ja böjning på foten? Det är ingenting i stortsett. Och en steloperation eller vad man nu ska kalla det skulle inte göra det typ värre. Jag skulle gå likadant men bara inte kunna trycka ifrån med foten. Så vi får väl se vad som händer. Först så ska jag få den där ortosen, det ska fixas på onsdag. Då går jag halvdag, eller jag har lektioner fram till elva, vilket är svenska och SO.
Aja, jag har inget vettigt att skriva här. Ska lyssna på lite mer musik innan jag packar ihop datorn och ger mig ut i dom 20 minusgrader som det är ute. Jag som vill ha mina converse..

Sjuk..

Jag är sjuk, blä på det. Jag har varit hemma hela veckan, inte bra alls, speciellt inte för mina betyg men men. Jag kan inte göra något emot att det varit sjukhusbesök och sen så har jag dragit på mig typ magsjuka och förkylning. Ont i lungorna har jag också.. Inte trevligt alls! Men men så är livet. 
Den här mannen är lite ball på något sätt men jag kan inte riktigt se  på honom när han sjunger för han ser så rolig ut med sina miner och sen så när han låter som en tjej så skrattar jag bara när jag ser honom. Fråga mig inte varför, min humor är knäpp :3


Svarta rostmackor och RabarberochGrädd te (:

Är hemma idag, natten blev inge bra för mig så jag gick inte till skolan imorse.
Sitter nu framför Mysteriet på greveholm med en kopp te mellan mina händer, tyvärr så är det ju så att jag är sådär barnsligt förtjust i dom där äldre julkalendrarna och Greveholm är en av dom bästa måste jag säga. Och något som jag kollar på när jag inte mår riktigt bra.
Sitter här och tråkar nu, väntar på att Elinh ska städa klart sitt rum eller att Yasmina ska komma tillbaka. Hoppas att någon kommer snart. Det här är tråk. Jag har spring i benen (A)

Omelett...

Det är vad vi ska äta till middag idag, pappa har fått bestämma och jag längtar verkligen... INTE! Jag hatar omelett, det smakar så äckligt och så äggigt och kladdigt och nej. Usch! Ska trycka i mig en ask geléhjärtan så att jag slipper äta middag eller något. För jag äter hellre geléhjärtan än omelett..
Idag har jag typ gjort ingenting, pluggat lite, borde pluggat mer men inte orkat, spelat kort, rollat och inte mer än det typ. Pratat med Elinh i telefonen också, försökte göra henne lite glader. Nu är det förresten inte långt kvar tills man får se Tokio Hotel live!! Tänk vad underbar den dagen kommer bli om man räknar bort att jag måste spendera 7 timmar på sjukhuset först. Men men så är  livet.

Lite bra musik ^^

Jag måste ju erkänna att jag är helt såld på Nicholas röst, det är helt otroligt hur duktig han är. Ja, vi pratar om Nick Jonas just nu. Ända sen jag träffade de tre killarna 08 så ja, Nick är så otroligt duktig så att det finns inte. Trevlig är han också, väldigt kramgo. Nu har han valt att dissa sina två bröder lite och göra ett soloprojekt eller vad man ska kalla det och det visar bara hur duktig han är. Han är liksom två år äldre än mig 92:a.. Tänk om man kunde ha en röst som honom liksom.

Tankar om framtiden..

Jag har länge funderat på vad jag vill bli när jag blir stor, eller äldre. Det har väl kommit med valen till gymnasiet. Till gymnasiet så valde jag Samhälle, en plugga vidare linje helt enkelt. Och eftersom att jag faktiskt tycker att SO är ett av dom bästa ämnerna i skolan så verkar det passa mig, lite matte är det också. Tack för det. Jag gillar inte matte.
Men iallafall efter skolan så vill jag inte jobba med något som inte betyder något eller hjälper människor. Som att sitta i kassan på Ica, inget som intresserar mig alls. Något som jag skulle vilja jobba med är på Lekterapin på sjukhuset, jag gillar barn och sen så är det ett jobb där man dagligen får se glädje. Jag var ju där en sväng när jag låg inne, och bara att se alla barn springa runt och leka och skratta även fast att dom var så sjuka så att dom hade slangar in genom näsan och inget hår på huvudet så var dom jätte glada. Och för några minuter så verkade dom koppla bort att dom låg på sjukhuset. Visst möter man väl mycket hemska saker och sånt, men det verkar vara något som passar mig. Men jag vet inte. Men iallafall så verkar det vara ett roligt jobb.
Sen så är väl något liknade jobb typ att jobba på Min stora dag, vilket är ett jobb där man får följa med och se till så att riktigt sjuka barn får uppleva deras livsönskan. Allt ifrån att träffa Pippi Långstrump till att gå på konsert och träffa kändisar.
Men att bli journalist är väl också något som intresserar mig, men men. Det finns så mycket just nu. Visst vore det lättare att gifta sig med en rik man, bli hemmafru och bara ta hand om barnen. Fast kanske det skulle bli tråkigt då barnen blir äldre? Och man ska inte gifta sig med någon för bara pengarna det vet jag. Men ja, erkänn att det skulle vara ganska så skönt att leva på någon annans pengar och bara gå hemma och sköta om huset?
Nej, nu ska jag sluta babbla om framtiden. Man ska leva i nuet, det brukar bli bäst så helt enkelt.


Babe den modiga grisen!

Sitter just nu i sängen, vilket jag gjort hela morgonen, är iklädd pyjamas och ofixad. Har ätit lite av mitt godis ifrån igår till frukost. Nyttigt värre. Inte alls. Men det spelar ingen roll, för jag orkar inte bry mig längre. Nytt eller onyttigt. Kalorier hit och dit. Motion och nej, jag orkar helt enkelt inte bry mig om det. Det finns ingen anledning. Jag kommer inte bli smal, och det kommer inte göra mig lyckligare heller.
Nu sitter jag iallafall och kollar på Tv:n, kollade först på OS men tröttnade på skidskytte det var så tråkigt, så då bytte jag till Hopkines, eller vad det nu heter, där var det tre par som donerade sina njurar till varandra på något skumt sätt. Men nu är det Babe den modiga grisen! Vilket var min favoritfilm när jag var liten.

Snygga män (:

Jag sitter på Msn och pratar om snygga killar med sötaste Emma samtidigt som jag kollar på Dam hockey på TV.
Jag och Emma har helt olika smak på killar, men det är roligt att diskutera ändå (A)
Mer än så här har jag inte att säga .

Strange - Tokio Hotel ft. Kerli

Tänkte slänga in Tokio Hotels och Kerlis låt Strange, som är skriven av Andreas Carlsson och Desmond Child. Och låten kommer vara med i Alice i Underlandet. Lyssna och njut!

Tänkte slänga in texten också :
Bill:
A freak of nature
Stuck in reality
I dont fit the picture
Im not what you want me to be
Sorry

Bill & Kerli:
Under the radar
Out of the system
Caught in the spotlight
Thats my existence

You want me to change
But all I feel is strange

Strange
In your perfect world
So~ho Strange Strange
I feel so absurd in this life
Dont come closer
In my arms
Forever youll be strange
Strange

Kerli:
You want to fix me
Push me
Into your fantasy
You try to get me
Sell me
Your personality

Bill & Kerli:
You try to left me
I dont get better
Whats making you happy
Its making me sader

In your golden cage
All I feel is strange

Strange
In your perfect world
So~ho Strange Strange
I feel so absurd in this life
Dont come closer
In my arms
Forever youll be strange
Strange

Like me
Strange
When you touch me
Strange
When you kill me
Strange
All I feel is strange

Bill:
In my dreams together well be

Kerli:
Strange
Strange
In your perfect world

Bill & Kerli:
Strange
I am so afraid
Strange
I am so afraid
Strange
Strange

In your perfect world
So~ho Strange Strange
I feel so absurd in this life
Dont come closer
It turns slowly
In my arms
Forever youll be strange
Strange
Like me

OS invigningen, rabarber te och rostade mackor

Ja, rubriken beskriver väldigt bra vad jag gör just nu och vad jag äter och dricker.
Jag sitter som sagt och kollar på OS ingvigningen som var tre inatt, svensk tid, jag hade tänkt att gå upp och se på den då liksom. Men jag stängde av klockan då den började att ringa. Kalla mig galen men det bor en liten sportdåre inom mig även fast att man inte kan tro det. Eller det är nog inte många som vet om det, men jag vet det ;)
Just nu är den en flicka på 16 år som sjunger candadas nationalsång, och hon sjunger riktigt vackert måste jag säga. Hon sjunger varannan vers på engelska och franska tror jag. Men riktigt vackert är det (:
Nu kommer indianstammarna in på scen, eftersom att det är fyra indianstammar som bor på dom ställen som OS hålls på så ja, har dom fått vara med liksom. Det är ballt. Då visar dom ju att dom respekterar dom och deras land liksom.
Nej, nu ska jag sluta babbla OS för jag är väl den ända som är intresserad av det xP Min familj tycker att jag är knäpp, fast det är jag ju alltid som min bror säger.

Mysteriet på greveholm och magsjuka..

Bläh jag är typ magsjuk, jag som skulle gå på bio ikväll med Fillippa och äta god mat och ha riktigt roligt. Vi har alltid så roligt tillsammans, även fast att vi inte brukar göra något annat än att typ lyssna på bra musik, prata strunt, baka, se på film och ja äta mat och fika (: Men det är sådär lagom skönt att inte göra något speciellt och vi har alltid så roligt.
Men men ikväll blir det inget alls. Det är surt.
Men jag får väl sitta här och vänta på att Yasmina ska logga in.. Hon var ju ledig, sjuk? Idag så ja.. Vi får hoppas på att hon kommer in för jag har tråkigt!


Dålig uppdatering...

Jag vet att jag suger på att blogga och jag ja >< Jag vet inte vad jag ska skriva. Ingen aning. Jag mår inte bra alls, och jag kämpar för att inte bryta íhop.. Men ja, det är inte intressant att läsa..
Funderar på att gå på bio på fredag, Valentines Day! Taylor and Taylor är ju med där så ja. (AA)

Dåliga nyheter på sjukhuset och längtan efter att må bra..

Var på sjukhuset, det var inte trevligt alls, eller visst vi fick papprerna om resan till Teneriffa och så, men annars så var det tråkigt och jag bröt ihop totalt. Läkarna har gett upp om min västerfot, det är ingen inflamation i den längre, den är trasig eftersom att jag gått med den inflamerad sen jag var typ åtta, så vuxen reumatalogen vill typ att vi ska steloperera den. Vilket jag inte är pepp på alls. Steloperera gör man på gamla tanter och gubbar enligt mig och inte på en femton åring! Hur ska jag kunna gå normalt då? Och hur ska jag klara av allt? Usch >< Ibland har man bara lust att ge upp totalt. Det känns som det just nu.
Tänk om man fick vara frisk, iallafall för en dag? Då skulle jag följa med till Kungsberget imorgon med alla andra, ha roligt i skidbacken och sen åkt hem. Men så blir det inte. Jag ska till sjukhuset imorgon också och kan verkligen inte åka skidor med mina leder.
En ny narkostid ska bokas in imorgon, ska få kortison igen i fingrarna och knogarna, blir sjunde gången på ett år.. Det är inte heller speciellt mysigt.
Nej, jag har inget roligt att berätta idag. Inte alls.
Jag är deprimerad och behöver en kväll med någon som jag kan prata med..

Dåliga nyheter på sjukhuset och längtan efter att må bra..

Var på sjukhuset, det var inte trevligt alls, eller visst vi fick papprerna om resan till Teneriffa och så, men annars så var det tråkigt och jag bröt ihop totalt. Läkarna har gett upp om min västerfot, det är ingen inflamation i den längre, den är trasig eftersom att jag gått med den inflamerad sen jag var typ åtta, så vuxen reumatalogen vill typ att vi ska steloperera den. Vilket jag inte är pepp på alls. Steloperera gör man på gamla tanter och gubbar enligt mig och inte på en femton åring! Hur ska jag kunna gå normalt då? Och hur ska jag klara av allt? Usch >< Ibland har man bara lust att ge upp totalt. Det känns som det just nu.
Tänk om man fick vara frisk, iallafall för en dag? Då skulle jag följa med till Kungsberget imorgon med alla andra, ha roligt i skidbacken och sen åkt hem. Men så blir det inte. Jag ska till sjukhuset imorgon också och kan verkligen inte åka skidor med mina leder.
En ny narkostid ska bokas in imorgon, ska få kortison igen i fingrarna och knogarna, blir sjunde gången på ett år.. Det är inte heller speciellt mysigt.
Nej, jag har inget roligt att berätta idag. Inte alls.
Jag är deprimerad och behöver en kväll med någon som jag kan prata med..

Lite tankar om favoritbandet bland annat (:

Sitter och kollar på äldre videosar och bilder med Tokio Hotel, tankarna flyger runt i huvudet och jag måste säga att jag skämms över hur länge sen det var jag lyssnade på hela Zimmer 483 skivan till exempel, visst har man lyssnat på några få låtar och så men inte hela skivan rakt igenom. Men nu har jag gjort det samtidigt som jag kollat på bilder och så. Måste säga att jag saknar de band jag förälskade i mig 2006, slutet av 2006? Visst dom är fortfarande jätte bra och gör väl ganska bra musik. Men jag vill ha tillbaka tiden då Reden spelades om och om igen i mina högtalare och då Bill såg frisk ut! Jag blir fan orolig varje gång jag ser honom, visst jag måste säga att han ser lite friskare ut i verkligheten, eller han gjorde iallafall det i September, men nu på dom nyaste bilderna fyfan vad smal han är! Och han ser liksom ja så urholkad ut. En manlig Victoria Beckham liksom. Han är fortfarande snygg och så men han har sett bättre ut i tiden! Bandet har förändrats det är något alla måste acceptera, jag tycker bara att det är så synd att dom gått mot smörpop hållet liksom, det är Bills vackra texter som man vill gå och tatuera in på kroppen, men soundet.. Och hans röst.. Nej, ta mig tillbaka till 2007 då Bills hår var format till en lagom stor lejonman, Tom hade sina dreads, Georg hade uppklippt hår som knappt nådde axlarna på honom och Gustav som var naturligt blond. Ta mig tillbaka till när jag stod i den där jävla kön till bengans och svettades i timmar. Då jag träffade Hannah och Jonte och ja.. Usch, vad hade hänt om jag inte kommit dit den dagen? Eller kommit några timmar senare eller tidigare? Hade jag varit den person jag varit nu?
Nej tillbaka till Tokio Hotel och ja, nu låter jag som en jävla mormor som inte klarar av att folk förändrats och utvecklas men jag saknar faktiskt dom tiderna!
Och bara för det så tycker jag att ni ska ta er SEX minuter och kolla på de här videosarna (:


RSS 2.0