Tyvärr..

Tyvärr är inte kärleken på min sida just nu, inte bloggningen heller men det är ju en annan femma, men iallafall om det är någon som är intresserad eller något så är jag back on the market. Aja det hela slutade med bråk tårar och allt möjligt. Fan också. Skönt att lämna stan iallafall, på söndag drar jag till Piteå och ja då glömmer jag allt och går vidare.
Aja, musiken blir sådär super viktig för mig i såna här fall. Nu låter det som om jag är musikalisk! Men det är jag inte, utan jag lyssnar istället på alla andra underbart duktiga människor som jag ser upp till och som jag förundras och är en gnutta avundsjuk på som kan uttrycka sina känslor i låtar både som sång och med musiken. Och med bara känslan, jag är en sån människa som börjar gråta när jag är arg. Därför kan det bli svårt att avgöra om jag är ledsen eller arg, jag brukar dock vara det båda. Så ja, jag vet inte. Varför pratar jag ens om detta? Det gör bara mig förvirrad. Jag är som sagt glad över att jag tog beslutet att dra till Piteå, får träffa min underbara nyckelpigiga sockerkaka. Annars kallad Elin Underbaring Lundberg.
Här kommer en liiiten video, en cover, av den underbara Adam Lambert! Det är verkligen en människa som jag ser upp till. Låten är iallafall underbar.

Blää...

Ja usch fy och blä. Det är allt jag säger just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt bara snurrar och bli fel. Jag älskar dig ju förfan, varför.. Bara gud.. Jag har lust att köra ner huvudet i kudden och bara skrika, men är orolig för att någon ska spärra in mig då eller något. Jag vet inte vad jag ska ta vägen just nu. Fan också.


Tävling (:

Jag är med och tävlar på Dennis blogg om en HTC telefon var med du också!
http://dennism.se/2010/october/tavling-vinn-htc-legend.html?_tmp=fa18ec2b2449a3b782c57d470dbc8ddb7f893d54
Bilden tagen ifrån Dennis blogg (:

Inlägg på inlägg på inlägg..

Många inlägg idag jag vet! Men jag har skrivar lust helt enkelt. Men nu till er som inte tycker att de söta Kaulitz tvillingarna är lika, så kommer här en bild:

Kan en knäpp människa producera ett normalt inlägg?

Där fick ni verkligen något att suga på!
Nej men seriöst mina inlägg har inte blivit så ikke normala senaste tiden. Jag vill ta en massa kort! Men tyvärr så har min digitalkamera fått någon knäpp och inte fungerar som den ska, fast den var ju inte så super bra. Men ändå! iPhonens telefon är inte så bra heller. Gud jag är i behov av en riktigt bra kamera! Eller vänta.. Jag ska nog skriva TOMTEN jag är i behov av en systemkamera.
Imorgon är jag ledig, eller iallafall till 13.15 då jag ska ta tåget med Sanna intill Stockholm Central, sen ska jag ta tunnelbanan närmare GRÖNA linjen till odenplan, där jag sen ska gå till Vasa real. Där jag ska hitta Lotta bland alla stockholmare och seeeen då ska jag faktiskt till badet!
Nej nu ska jag fortsätta att sjunga sååå vackert som jag gör och längta till IKEA!

Så vackert


 
En översättning och conver på Tokio Hotels In die nacht, så vacker låt verkligen. Och den här tjejen är så super bra!

Skolarbete xD

Glaciärerna i Sahara, kallas även för Sagla, är väldigt sällsynta men har du tur så kan du hitta dessa under  Sveriges vårperiod. Forskarna är väldigt fascinerade över detta fynd, och de har satt in extra resurser för att se hur detta är möjligt.
Sagla har inte hittats fören nu eftersom att den ligger mitt i Sahra där nästan ingen går, och eftersom att det är sanden som fryser. Därför trodde de folk som gick förbi att de bara var stelnad sand och la inte märke till hur kallt det var.

Vi alla tror på detta ellerhur?


RSS 2.0