Jag är med och täääävlar!

Precis som rubriken säger så är jag med och tävlar hos Dennis om en Canon G11 Och jag tycker att du också ska göra det! Så gör det http://dennism.se/2011/may/tavling-vinn-canon-g11.html#comment 

Detta med rubriker är inte min grej..

Ett till sånt här kvälls inlägg kommer upp nu, som alltid. Jag bloggar typ bara på kvällar och nätter nu för tiden? Vet inte varför det blir bara så. Idag har jag.. Inte gjort ett piss, förutom att jag typ tittat på repriserna från ESC och sett semin i Hockeyn. Jag är grymt impad av vår målvakt Fasth. Han är grym, så jävla grym. Så är det bara.
Nog snackat om det. Jag har fortfarande ont i typ njurarna, och i ryggen. Känns ju sådär lagom skönt liksom. Pratade med E idag också, kändes grymt konstigt. Vad har det gått nu? Ett halv år sen sist. Läskigt var det. Men skönt.
Tänkte typ lägga upp en video här, hade dock svårt att bestämma mig för vilken. Så det blir ingen. Jag ska istället krypa i kojs och få bort lite ångest.


Typ jag vet inte vad..

Ärligt talat vet jag inte in eller ut längre. Seriöst jag blir bara förvirrad. Fick typ diganosen depression idag också, utan att ens svara ärligt på frågorna. Det är nog inte så bra nej. Men jag lever i min bubbla, och jag är ledsen om jag är sådär super jobbig. Men det är bara jag som verkligen måste prata och hålla igång för att lura mig själv att jag är glad. För som sagt jag lever i min bubbla där jag låtsas att jag är glad.
På lördag ska vi till Denise, och fira henne och Jenny. Vet inte om jag orkar. Vet inte om jag vill ens. Och jag som var så taggad för några dagar sen. Nu känns det bara jobbigt. Jag vet inte, kanske stannar hemma och låser in mig på mitt rum som vanligt. Livet suger verkligen just nu. Eller livet suger inte, jag suger. Min kropp suger. Den lever sitt egna liv. Hanna kommer nästa helg också, måste verkligen må lite bättre tills dess. För så jag längtat efter den damen! Efter någon som förstår lite av någon som har samma erfarenheter och ja bara henne.
Jag funderar på att ta bort bloggen också, för att slippa tvinga er att läsa det här. Det kan inte vara roligt. Gud jag borde sluta skriva men det är så grymt skönt att bara få skriva lite grann. Få ut lite grann bara.


Ny förälskad!

Precis som rubriken säger så är jag nyförälskad, i ingen mindre än Brolle!

RSS 2.0