Drömmen som blev till verklighet

En dröm jag haft är att få äga en Kitchen aid. Töntig dröm förvissa men för mig som är bak intresserad så är det en dröm. Det är liksom bakmaskinernas Anton Martin. Toppklass. Men en köksapparat för flera tusenlappar har aldrig känts som något att investera i, fast att jag spenderat väldigt många timmar nere på NK's köksavdelning. Och bara tittat. Och drömt. Sagt till personalen att jag bara tittat. 
Så när mina föräldrar frågade om jag önskade mig något speciellt i 18 års present, så sa jag att jag ville ha ett halsband från Kenza's smyckes kollektion för guldfynd. Inget speciellt liksom. Kände liksom att jag inte ville önska mig något så dyrt. Jag skulle ju ändå få så mycket fint i julklapp. Oh det fick jag. Saker jag önskat och behöver.
Sen kom min artonårs dag (Fatta att jag äntligen är arton) halv tio kom mina föräldrar och min lillebror in i mitt rum och väckte mig med sång. Och då. Då såg jag det stora paketet. Paketet som hade samma storlek som en kartong till en Kitchen aid, ja jag har tittat så mycket på dom, men jag vågade inte hoppas. Så jag började med de små paketen. Jag fick det där halsbandet och lite små saker. Även två söta koppar från lillebror. Sen var det stora paketet kvar. Och jag lyfte lite diskret på det. Det var tungt. Men jag vågade ändå inte hoppas. För min familj är känd för att använda konstiga kartonger för paket. Men sen. När jag långsamt tog av pappret så såg jag vad det var.
 
Det var min alldeles egna Kitchen aid, en svart sådan. En Kitchen aid som jag drömt om i flera år. Jag kunde inte förstå det först. Men sen så fattade jag. Mina föräldrar hade precis uppfyllt min största dröm. Och jag vet inte hur många gånger jag sa tack. Och jag höll faktiskt på att börja gråta. Lyckan var total! Och ännu bättre blev det då jag ställde mig och bakade muffins med den någon timma senare. 
Den är perfekt. Precis som jag trott. Och jag lever fortfarande på lyckan!

En efterlängtad bild!

Här är en bild som jag, och miljontals andra fans väntat på. En bild på Bill i studion. Även fast att killarna skriver att de är i studion hela tiden så är det grymt skönt att faktiskt få lite bevis på att de är där! Längtar så till att få höra något nytt!

På tal om något annat så är det här blogg inlägget från min nya telefon! En vit iPhone 5! Den är super bra, än iallafall! Haha


Vetekudde, kokos yoghurt och curling!

Tänkte slänga hit en liten update. Mår inte alls bra, psyket bråkar och även kroppen. Så gör allt för att må bättre fram till fredag då Elin kommer hit över helgen! Så just nu ligger jag i soffan nerbäddad med täcke och en het vetekudde. Och pyjamas. Njöt just av en kokos yoghurt och ett low carb bröd. Det var faktiskt gott!
Nu ser jag på curling, låter jätte tråkigt men det är fascinerande. Något jag skulle vilja prova men med min balans så skulle jag väl ligga platt på backen!
Lärde mig just att det finns något som heter ismakare. Coolt att presentera sig som det när någon frågar vad man jobbar med. "Nej jag är ismakare."
Kanske är det man ska syssla med? Haha.


Promenad

Jag och pappa tog en promenad idag. Jag på kryckor då jag envist ville gå själv. Vi gick en promenad som för en frisk person ungefär skulle ta sju minuter. För mig tog det trettio. Trettio hela smärtsamma minuter. Ja ni förstår ju. Och smärtan nu är outhärdlig. Tog en citodon men den verkar inte fungera. Att en promenad kan ställa till med så mycket. Frisk luft fick jag iallafall!

10 minuter

 Det var länge sen man såg något sånt här i denna värld som vanligt vis står stilla, men nu kom den här videon upp häromdagen och jag har insett att Bill måste vara den coolaste personen i världen! Så det är verkligen värt att ge bort drygt tio minuter för att se på intervjun. Han säger faktiskt vettiga saker.

Mannen som alltid får mitt hjärta att slå ett extra slag

Jag vet inte vad det är med mig och Bill Kaulitz. Varje gång jag ser honom eller som idag ser en intervju med bara honom. Så slår mitt hjärta ett extra slag. Inte för att han är speciellt snygg, han är absolut inte ful heller, utan för att jag finner honom som en stor inspiration. Jag skulle också vilja ha den viljan och beslutsamheten som han har. Eller det självförtroende för att kunna stå upp för vem man är. Han är så, liksom.. Modig! Så cool också. Han stil är också riktigt cool, även fast att man ibland rynkar på näsan. Han är liksom Bill. Och ingen annan. Något jag önskar att jag kunde vara. Inte Bill alltså. Utan bara mig själv. Sluta försöka passa in.


Fem sanningar

•När någon skrattar som går/ sitter bakom mig så tror jag att de skrattar åt mig.
• Jag förskönar alltid sanningen om hur jag mår. För läkare och psykologer, även för min familj och vänner.
• Jag blir ofta osäker på om folk verkligen tycker om mig eller inte
• Tim Burtons filmer får mig alltid på bättre humör, det är mina comfort filmer!
• Jag är livrädd för att inte hitta en pojkvän. För att ingen ska tycka om den som jag är..


RSS 2.0