Morfin snälla?

Idag är en sån där dag som man bara vill sova bort. Allt gör så sjukt ont och jag har bara lust att åka in till sjukhuset och be om ett morfin dropp. Men det går ju inte. Så jag får snällt knapra mina citodon och hoppas på lite sömn inatt. Imorgon ska jag ju till en ny sjukgymnast också och träna. Det kommer ju gå skepprakt åt helvete kan jag ju säga redan nu. Jag brukar vara positiv men det är svårt idag. Och något säger mig att det här bara är början..


Ibland blir det inte som man tänkt sig

Det skulle bli ett glatt inlägg men istället blir det nu ett inlägg fyllt av rädsla och ångest. Min läkare ringde just och berättade att han tyckte att jag skulle få mina kortison injektioner i lust gas, vilket innebär att man är vaken men typ lite drogad. Men man känner allt, hör allt och ja är med så. Alltså ska de ta sig in med sprutor i alla 42 leder medan jag i stort sett är vaken. Jag längtar inte, jag vill egentligen inte och jag är rädd.
Det suger att bli arton!


Medicin fri

Jag vet inte hur jag ska må efter dagens läkarbesök. Fick nämligen reda på att jag ska sluta ta Simponin, vilket är den enda medicinen som motverkat inflammationerna. Dock så har den inte fungerat så det är ju skönt att slippa spruta in massa gifter i kroppen två gånger i månaden. Men nu står jag ju utan något skydds nät alls. Så jag kan ju bli super dålig om den bara tagit bort det allra allra värsta. Eller så håller det sig bra. Om jag har tur så håller det i 3-4 veckor iallafall, för då ska jag få kortison injektioner. Som förhoppnings vis håller i 8 veckor. Men dom kan lika gärna inte fungera, för det har hänt förr. Och det är ovissheten som är värst med den här sjukdomen. Att aldrig veta hur man kommer må dagen som kommer.
Men jag hoppas på att det en dag ska komma en ny medicin som hjälper mig så att jag kan uppleva mina drömmar!


Löv

Bilens motorljud blandas av musiken i mina öron och jag ser ut genom rutan. Landskapet utanför har kommit en bra bit in i sitt förvandlade till höst. Gräset är inte längre grönt utan ser mer gult ut, och träden börjar få sin höstliga färg. Jag älskar det samtidigt som jag hatar det.


Varning för ett fnittrigt fan

Haha precis som rubriken säger så om ni inte vill läsa några rader om hur fnissig jag är just nu så behöver ni ju inte fortsätta att läsa ;)
Till ämnet, ni kan ju gissa vad det handlar om, bröderna Kaulitz så klart. De är nämligen domare för typ Tyska Idol nu, och det betyder att de kommer ut i världen igen. Efter sisådär två år med bara paparazzi bilder och lite bilder från deras App så känns det underbart att se dom igen liksom. Höra dom prata och faktiskt inse att två år inte har gjort så mycket. Förutom att de ser annorlunda ut så verkar de vara så mycket lyckligare och de verkar vara precis som innan. Underbart! Det har nämligen stått lite stilla på Tokio Hotel fronten för mig ett tag nu, men nu bubblar det sådär igen, sådär mysigt. Speciellt då man fick se en bild med HELA Tokio Hotel i, efter två år ser man de fyra nissarna ihop igen liksom. Herregud vad jag är patetisk!
Här bjuder jag på en snygg bild på tvillingarna och de andra två jury medlemmarna i tyska typ Idol!

DRÖMMAR!

Jag är sugen på att resa, punkt!
Om jag får drömma så bär det av till USA eller Australien. Men även Tyskland, har blivit ett fnittrigt fan igen nu när killarna är tillbaka i Europa. Annars så skulle det vara trevligt att åka tillbaka till Danmark igen, en sån underbar stad. Gatorna var hemska men så vackert!
London vore ju också trevligt igen, få lite inspiration och spana på S N Y G G A killar!
Skottland och Irland vore också trevligt, men Frankrike också.
Okej, jag vill helt enkelt åka överallt! Men samtidigt så vore det mysigt att bara ta in på ett spahotell över helgen och njuta av trevligt sällskap, mat och hotell!


Huvudlös

Nu är jag äntligen klar med dagens pluggande, eller äntligen kan man väl inte säga. Fick slita mig ifrån matten då jag håller på med en av de få sakerna jag faktiskt är duktig på inom matten, nämligen Procent. Men tydligen var jag duktig på första kapitlet också för jag fick det högsta betyget man kunde få på det provet! Är faktiskt ganska så stolt över mig själv när det kommer till matten, missade typ allt i nian så jag har fått plugga upp allt under ett par dagar typ. Men det funkar! Och jag börjar finna det där gamla intresset till matte som jag hade en gång i tiden. Jag älskade ju matte förr! Sen blev det tråkigt då jag hamnade efter och bara hade panik över att jag inte förstod. 

Nej nu ska jag lägga mig framför tv:n och se på allt som spelades in igår!

Skulle ta en "vacker" bild till er men kom åt något så jag tappade huvudet! xD

Mitt internet block

På golvet ligger ett block, ett block med texter. Texter som aldrig blivit färdig skrivna. Texter som bara ploppat fram, en fan fic, en bit av en dikt, en lång text med massa svordomar och något som liknar ett ord. Saker som helt enkelt inte platsar här i bloggen. För bloggen är mitt kladd block. Ett block som man kan skriva ner det mesta och samtidigt bolla idéer med andra eller bara bli lycklig av en fin kommentar. Bloggen är viktig för mig, för det är min dagbok. En dag bok som är öppen för alla. Dock läser bara få den, men vad gör det? Den är ju först och främst för mitt egna syfte, men läsare är alltid trevligt. Speciellt dom som lämnar kommentarer, de är extra trevliga!


Ett leende gör dig inte bara lyckligare utan det kan även förgylla någon annans dag!


Vadå lata sig? Vad är det? ;)

Ligger i soffan nu och halv sover, eller nej jag bloggar nu men innan har jag legat och halv sovit. Har Citodon i kroppen så är sådär lagom knasig i huvudet.
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte en sväng till Nynäs med mor min. Köpte lite bebis kläder och gick runt och tittade lite. Åkte sen till Coop och köpte mat och godis. Godis för 5 kronor! Kan bara tänka hur mina kompisar suckar nu, då jag alltid är den som köper minst godis. Men de tycker om mig ändå!
Efter Nynäs så har jag.. Legat i soffan, ätit och så flyttat mig till sängen! Inte så mycket nej, och nu ska jag tillbaka till sängen och sova lite!

Ställ dig framför spegeln, sträck på dig och le! För du är vacker, precis som du är!


Drömmar

Ligger i badkaret och filosoferar just nu. Tänker på framtiden och allt som tillhör den. Tänker på barn, och jobb och allt det där. Tänker även på min dröm om att få åka iväg som Au pair i ett år. Dock får väl drömmen förbli en dröm. Jag är oftast inte negativ till saker och försöker gärna en gång. Men att ge sig ut på ett sånt äventyr själv när man inte vet hur man mår. Det kanske inte är smart. Och vem vill anställa någon som inte kan lyfta tungt eller gå allt för långa sträckor? Men drömmen av att få lära sig prata Engelska slås ju lättast in på det sättet. Eller att man flyttar. Men hur tusan ska jag våga flytta själv? Utan något säkerhetsnät att falla tillbaka på? Jag är ju till och med rädd för att flytta hemifrån. Rädd för att stå där den dagen man ska städa och sen inte orka. För jag vill vara självständig. Det är min dröm. En dröm jag inte kommer släppa! Så vi får hoppas att på onsdag, när jag ska träffa läkaren, att det finns någon medicin som kan göra så att jag kan uppfylla mina drömmar. Mina drömmar om att lära sig Engelska flytande och om att vara självständig. Den sista en punkt som de flesta ser som en självklarhet. Men som för mig en dag som denna känns väldigt långt borta då jag nästan fick ringa hem pappa från jobbet idag. För att öppna en redan öppnad syltburk. Och för att skära mitt bacon.
Ett långt inlägg utan någon mening, men ändå så fyllt av drömmar. Drömmar som kanske förblir just det, drömmar.


Maroon 5 - Sad

 

Fingrar som strejkar

Yes, precis som rubriken säger så strejkar mina fingrar något extremt idag. Bara att skriva det här gör så ont så det ilar igenom hela kroppen. Fan, jag har ju massor att göra. Eller i alla fall matte och svenska. Matten ska ju vara inne idag också.. Första gången jag har ångest över skolan sen jag började i Augusti.
Välkommen hösten, du är vacker, men du kan väl sprida lite värme också?

Ett halvt ögonbryn

Sitter och pluggar ordklasser just nu, eller nu ljög jag. Jag är precis klar och ska nu påbörja matte räknande. Allt känns sådär idag, lederna gör ont jag är snorig. IGEN! Fan jag vill inte dra på mig en förkylning nu ju, har ju liksom precis blivit frisk. Ska ta och knapra lite ingefära nu och fortsätta med matten!
Och här får ni en helt ny bild på mig.. Och nej halva mitt ögonbryn saknas inte utan det blev något med ljuset!

En natt med typ noll timmars sömn!

Rubriken beskriver ganska så bra min natt. Började med att jag gick och la mig vid typ halv elva, somnade vid två och sen så vaknade jag väl en gång i kvarten tills jag gick upp vid nio. Nu undrar ni säkert vad det är som hindrar mig från att sova och svaret är smärtan. Smärtan är just nu värst på natten då jag inte kan kontrollera den på samma sätt som jag kan på dagarna. På dagarna gör jag en massa saker och kopplar bort smärtan. Men på natten går det inte helt enkelt.
Så nu är jag sådär lagom seg och räkna matte idag går ju bara inte. Så ska lägga mig i soffan nu och dega ett tag!


John Mayer

Sitter i bilen just nu och lyssnar på John Mayer. Älskar hans röst och musik. Och det är väl hans musik som spelas hela tiden hos mig nu förtiden. Det är perfekt plugg musik. Ibland hoppar lite Maroon 5 in också. Men oftast är det Mr. Mayer som står för musiken.
Men iallafall jag sitter i bilen nu på väg mot sjukhuset. Dags för bad igen! Väldigt trevligt om man frågar mig. Även fast att det känns riktigt surt att behöva åka till Solna en gång i veckan för att träna så är det riktigt skönt! Och folket är underbart. Det är människorna som gör det värt att ta sig in dit varje Tisdag. Kommer dock bli tomt i vår då jag är för gammal för att gå kvar och måste göra något annat. Vad ska jag då göra på tisdagarna? Nej ingen tid att oroa sig för det nu!


Hösten kommer!

Ligger i badet just nu och försöker att mjuka upp mina leder. Vilket går sådär. Ska nämligen snart gå till bussen, ta bussen till Nynäshamn och sen bli upp plockad av pappa för att åka på handledarkurs som typ tar över fyra timmar!!! Jag kommer dö, mina leder kommer att dö och imorgon kommer bli ett helvete! Det känns verkligen att det är på väg att bli höst då lederna verkligen värker!
Men nu får man en orsak till att tända ljus och mysa i sin onepice så det är bra!


3 h & 30 min svampplockning = Citodon

Idag har jag varit och plockat svamp med mor och moster. Väldigt trevligt men herregud vad ont jag har nu. Men det var verkligen värt det då jag inte alls kommer ut något i naturen i vanliga fall.
Så botar smärtan med Citodon och går och lägger mig nu helt enkelt!Känner att mina meningar blir konstiga så bäst att lägga av och gå och sova!


Blandat

Långsamt så började energin komma tillbaka, och så vände det. Min förkylning dalar värre än vågorna på havet under en storm. Jag vaknade relativt pigg, kände mig inte dålig och sen pang i eftermiddags så låg min temp på 1,2 grader mer än vanligt. Inte mycket men tillräckligt för att det skulle kännas ordentligt i kroppen! Blev inte så mycket plugg idag men det löser sig imorgon säker. Imorgon ska jag för övrigt hämta min nya rullstol! Äntligen någon som faktiskt fungerar. Efter det ska det egentligen vara bad men min kropp klarar nog tyvärr inte av det. Jäkla förkylning.
Nej nu ska jag nog försöka att sova. Vilket har varit svårt de senaste dagarna. Det är som om någon står på min bröstkorg och hoppar. Ångesten är tillbaka och nätterna blir plågsammare. Mardrömmarna kryper sig också in. Drömmarna om döden. Det som har varit bra ett bra tag.
Nej god natt!


På väg in till Stockholm!

Precis som rubriken säger så är jag, mamma och pappa på väg in till Stockholm. Är fortfarande extremt förkyld men måste han en miniräknare till matten så jag får helt enkelt följa med! Hoppas kanske på en bok också.
På tal om böcker, satt och funderade på om en iPad skulle vara en bra investering? Till att läsa böcker på? En iPad väger ju inte alls lika mycket som en bok på 900 sidor. Ska fundera på det. Först behöver jag en ny telefon! Min är verkligen på väg att dö. Två sms samtidigt och den stänger av sig...
Nej nu ska jag hålla ögonen på vägen igen!
Här är en liten bild på min outfit, eller ja så bra det går att ta i en bil! Är iallafall ett par jeans, blå stickad tröja. Och ett par Converse!


Verkar som det fungerar igen!

Det verkar som att appen har börjat fungera för mig igen. Så nu kanske det kommer ännu fler inlägg än väntat.
Nu ligger jag iallafall nerbäddad i sängen med huvudet högt och försöker att andas. Näsan är helt igentäppt och mina bihållor värker som tusan. Skippar sprutan idag för att se om jag mår bättre imorgon. Hoppas det för även fast att medicinen inte verkar fungera så kanske den kan trycka iväg lite av inflammationerna.
Okej dags att skriva om något annat. Ser på Dear John just nu. Har glömt hur bra jag faktiskt tycker att filmen är. Just för att man för en gångs skull får följa killen istället för tjejen!
Nej nu ska jag återgå till mitt snytande och film tittande!


Länge sen sist nu!


Inser att det är väldigt länge sen jag bloggade och det har helt enkelt varit för att blogg.se appen inte har fungerat. Eller den gör inte det nu heller men jag tar mig orken att blogga här ifrån datorn istället. Så vad har hänt sist? Jag har börjat skolan igen. Efter typ två års paus så har jag börjat ettan på Torsås Korrespondens gymnasium. Vilket är en distans utbildning på tre år. Precis som en vanlig gymnasieutbildning helt enkelt. Där läser jag Samhälle Beteende sällskap vilket kommer passa mig väldigt bra då man senare kan bli Statsvetare. Vilket är en väldigt bred grej men ändå!
Just nu är jag typ genom förkyld, och lederna krånglar. Men jag orkar ärligt talat inte bry mig. För det är inte precis så att ledvärken försvinner om man gnäller över det.
Emh ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer än att jag antagligen bloggar snart igen!

RSS 2.0