Jul. 05, 2013

Man kan ju undra vad som egentligen sker i min kropp just nu. Det är nämligen så att mina leder är helt galna, inte bara de vanliga (händer,fötter) utan även käkarna, höfterna, ryggen och handlederna.
Och sist det blev såhär galet så hade inflammationerna spridit sig till alla mina extremt fula tår. Så nu är jag mer eller mindre livrädd för att det här inte är en tillfällighet, utan att dessa leder är inflammerade på riktigt. Alltså inte bara sådär spontant inflammerade som det ibland kan bli om man typ har ett virus i kroppen.

Så jag bråkar med mina leder dagligen för att orka göra något förutom att pendla mellan att ligga i soffan och sängen och käka smärtstillande liksom.
Det största problemet är nog dock att jag är väldigt duktig (dålig) på att inte veta vart min gräns går i vanliga fall och lever alltid några steg över den. Så nu när det är såhär så är jag typ 15 steg över den. Ungefär. Eller något.

Men ja, ska väl ringa sjukhuset och se vad de kan erbjuda. Men min nya läkare (SAKNAR ERIK FRÅN ALB!!) verkar vara livrädd för starka mediciner så vi får väl se vart det hela slutar..Ja det här var en uppdatering på min kropp typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0