Hemma från mitt favorit ställe

Nu är jag alltså hemma ifrån resan till Piteå. En resa som precis som vanligt varit underbar. Piteå är som min tillflykts ort. Ett ställe där man kan glömma allt och bara leva för nuet.
Denna vecka hos Elin har faktiskt varit fantastisk. Och fylld med roligheter och mycket godis!
Jag har även provat att bada med rullstol i en typ 2 decimeters djup pöl! Och jag kan inte göra annat än att skratta åt minnet.
Jag och Elin har också provat att se 7 filmer + hela portkod 1321 på en dag! Och bara haft det roligt ihop. Precis som vanligt!
Jag, snåljåpen herself, har även köpt fyra böcker plus en kokbok. Och hittat ett lego jag vill ha men det var för dyrt, hehe!

Men nu ligger jag i badet och ler. Måste få ge cred till min underbara mamma. Hon har städat hela mitt rum, tvättat täcken och kuddar, beställt hem kläder från HM åt mig och sen gjort iordning i mitt rum. Allt detta undertiden jag varit i Piteå. Hon har även bakat mitt favorit bröd, stompa! <3

Tillbaka till en av böckerna jag köpt. Jag har under något år sett flera dokumentärer om en tjej som heter Kate Piper. En tjej som fick sitt liv förstört av en dejt.
Jag vill inte säga för mycket, men alltså den här boken som hon skrivit är helt otrolig! Får ni möjlighet (ta er möjlighet!)så läs den! Men ett tips, läs den inte bland folk! Jag har suttit i över en timme på ett plan och gråtit som ett barn.. Jisses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0